8 db retek
2 paradicsom
1 kígyóuborka
2 avokádó
1 kicsi hagyma
friss kapor
3 gerezd fokhagyma
só, bors
olívaolaj
A zöldségeket megtisztítjuk és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát belekeverjük 5-6 evőkanál olívaolajba és ráöntjük a salátára, majd fűszerezzük. A kaprot apróra vágjuk és megszórjuk vele, lehűtve tálaljuk.
Brokkolis tekercs elkészítése: Elkészítése: A brokkoli rózsákat enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és még melegen villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és az uborkát kockázd fel, a negyedekre vágott hagymát szeleteld, s mindezt keverd össze az apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Locsold meg az olajból, bo...
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: KönnyűA tonhalkonzerveket egy tálba öntjük, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a lereszelt főtt tojást. Egy citrom levét kifacsarjuk, majd tetszés szerint...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában főzzük meg.Majd felkarikázzuk. A lila hagymát felszeljük,sóval ,ecettel és nagyon kevés cukorral hintjük,állni hagyjuk,amíg a krumpli fő. A kettőt összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű