8 db retek
2 paradicsom
1 kígyóuborka
2 avokádó
1 kicsi hagyma
friss kapor
3 gerezd fokhagyma
só, bors
olívaolaj
A zöldségeket megtisztítjuk és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát belekeverjük 5-6 evőkanál olívaolajba és ráöntjük a salátára, majd fűszerezzük. A kaprot apróra vágjuk és megszórjuk vele, lehűtve tálaljuk.
Konyhai robotgéppel (vagy kézi uborka gyalun) vékony szeletekre vágjuk a zöldségeket, amit egy jól zárható üvegbe teszünk és lesózzuk. Hagyjuk félórát pihenni. majd ekkor belete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mustárt, a majonézt, a tejfölt jól kikeverjük egy nagy tálban. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük. A krumpli megfőzzük, majd karikákta vágjuk. A karikákra vágott krumplit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vagy csíkokra vágott húst a következő pácba helyezzük: Olívaolaj, 2 ek mustár, 3 ek méz, 2 ek szószajósz, só, bors, fokhagyma. Legalább 1 órát hagyjuk pácolódni, ma...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes