A tojáshoz :
-6 főtt tojás
- 6 dkg májpástétom konzerv
- tormás mustár
- só, bors
- 5 dkg krémsajt
A mártáshoz :
- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- csipetnyi só
- 5 gr cukor
- egy negyed vanília rúd
- a tojásokat meghámozzuk ketté vágjuk ,a sárgájukat egy edényben összekeverjük a pástétom konzervvel , a sajtkrémmel ,sózzuk borsozzuk és a tormás mustárral ízesítjük .
Az így kapott masszát visszatöltjük a tojásokba és a tojásokat lefele fordítjuk a tálon .
A mártáshoz való alapanyagokat jól összekeverjük és rátöltjük a tojásokra majd így tálaljuk .
Ennél a receptnél a mártás egy nagyon finom íz bomba , amibe mártogathatjuk a töltött tojásokat .
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és krumplinyomóval áttörjük egy tálba. Ha hagymásan készítjük, beleszeleteljük az újhagyma zöldjét. Hozzáadjuk a vajkrémet és a mustárt, sózzu...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűElőször a virsliket megfőzzük, majd ha kihűlt, karikákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, és félbevágjuk, majd felszeleteljük. Vizet forralunk, a vizet elzárjuk, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Kohl vierteln, putzen, waschen und in feine Streifen schneiden. Mit Salz vermischen und zugedeckt ziehen lassen, bis die anderen Zutaten vorbereitet sind. Den Speck klein wü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű