Családireceptkönyv.hu

Töltött tojás ínyenc mártással


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A tojáshoz :
-6 főtt tojás
- 6 dkg májpástétom konzerv
- tormás mustár
- só, bors
- 5 dkg krémsajt

A mártáshoz :
- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- csipetnyi só
- 5 gr cukor
- egy negyed vanília rúd

Elkészítés:



- a tojásokat meghámozzuk ketté vágjuk ,a sárgájukat egy edényben összekeverjük a pástétom konzervvel , a sajtkrémmel ,sózzuk borsozzuk és a tormás mustárral ízesítjük .
Az így kapott masszát visszatöltjük a tojásokba és a tojásokat lefele fordítjuk a tálon .

A mártáshoz való alapanyagokat jól összekeverjük és rátöltjük a tojásokra majd így tálaljuk .

Trükkök, tippek, praktikák:


Ennél a receptnél a mártás egy nagyon finom íz bomba , amibe mártogathatjuk a töltött tojásokat .

Töltött tojás ínyenc mártással

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Római köményes zöldfűszeres zöldségek
Római köményes zöldfűszeres zöldségek

Egy szál fehérrépát, két szál sárgarépát, 10 dkg zeller szálat, egy kis fej vöröshagymát, 10 dkg padlizsánt ledarálunk. Fél édesköményt apróra vágunk. Serpenyőben négy evőkanál sző...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csirkemáj pástétom tojással
Csirkemáj pástétom tojással

A szétszedett csirkemájat az olajon lepirítom, majd a megtisztított és zúzott fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával, majoránnával és mustárral fűszerezem. Hagyom, hogy kihű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomsaláta zellerrel, lilahagymával
Paradicsomsaláta zellerrel, lilahagymával

A lila hagymát vékony félkarikákra vágjuk, majd hozzáreszeljük a zellert. Sózzuk. Hozzákeverjük az apró kockákra vágott paradicsomot. Almaecettel és olívaolajjal leöntjük, majd j...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Nikcsi83
KFC Amerikai káposzta saláta
KFC Amerikai káposzta saláta

A káposztát lereszeljük, sóval, cukorral ízesítjük, majd állni hagyjuk 1/2 órát. Jó alaposan kinyomkodjuk azt a levet, amit a káposzta eresztett, majd hozzávágjuk a vöröshagymát....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk