Karfiol
darált hus
füszerek
fokhagyma
bacon
tojás a töltelékbe
A karfiol rózsákat sós vízben kicsit megfõztem ,de nem teljesen puhára ,hogy ne törjön szét . Egy kg darált húsból készítettem vagdaltat .. Tojás ,zsemle ,hagyma ,fokhagyma, oregáno , gyömbér ,curry, fekete bors ( de ezt ízlés szerint ízesiteni ) ebbe a húsba hejeztem egyenként a karfiolt és be takartam ,Bacon szalonnával körbetekertem . Sûtõpapirra kevés vajat kentem ,arra rá helyeztem a vagdalt "labdát " . 200 c' letakarva kb 25 -30 perc , majd a fóliát levéve pirosra sutöttem .
1. Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd fokhagyma nyomóval belenyomjuk a fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük. 2. Beletesszük a húst, és hagyjuk kifehéredni. Miutá...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA szilvákat félbevágjuk, és mindegyik közepébe teszünk egy kiskanál fahéjas porcukrot a mag helyére. A megtiszított krumplit kockára vágjuk, puhára főzzük, majd jól lecsepegtetjü...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: KönnyűAz elősütött húst ismét sózom, borsozom. A répával kezdem a dinsztelést, amikir mar kicsit puhult, ráteszem a hagymát, gombát, és mindenféle zöldséget (fagyasztott zöldbabot, bors...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűRIZSES TÖLTELÉK 10 dkg rizs, megfőzve (Fém) 5 dkg fetasajt / más juhsajt / lágy kecskesajt (Fém) 1 hagyma, apróra vágva (Fém) 1 cikk fokhagyma (Fém) 1 nagy csokor zöldfűszer –...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű