1 hagyma
1 piros kápia paprika
2 gerezd fokhagyma
4 ek. olívaolaj
1 mokkáskanál paradicsomszósz
1 mokkáskanál paprikaszósz
3 paradicsom
1 tk. porcukor
4 tojás
Só
feketebors
Fél tk. kömény
1 tk. pirospaprika por
A tetejére
Fehér sajt
Petrezselyem
Bazsalikom
A finomra vágott hagymát, a kockára vágott piros kápia paprikát és a zúzott fokhagymákat pirítsa meg olívaolajban.
Amikor a zöldségek elkezdenek megpuhulni, adja hozzá a porcukrot és a kockára vágott paradicsomot.
Ízesítse sóval és a fűszerekkel és főzze addig, míg a paradicsomok leve el nem fő.
Törje fel a tojásokat.
Amikor a tojások elkezdenek megfőni, adja hozzá a fehér sajtot és a vékonyra vágott zöldeket.
Fedővel lefedve 2-3 percig hagyja tovább főni, majd vegye le a tűzről.
Pirítóskenyérrel, melegen tálalja.
A spagetti tésztát félbe törve a szokásos módon kifőzzük. Közben elkészítjük a bolognai ragut. A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst és kevergetés közb...
Elkészítési idő:Keverjük össze a hozzávalókat egy robotgép segítségével, a fahéjat a végén szórjuk rá a tetejére, de azt is bele lehet keverni, ha úgy jobban ízlik. Mindig frissen kell fogyasztani...
Elkészítési idő:Először a gombát alaposan átmossuk, majd vékonyra szeleteljük. A vöröshagymát finomra aprítjuk, és a felhevített olajon kissé megpirítjuk. Aztán rádobjuk a felszeletelt gombát, p...
Elkészítési idő: 50 perc