Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

olaszok zöldséges raguja.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


LLLL

Elkészítés:


olaszok zöldséges raguja.

Olaszok zöldséges raguja a következő: 2 hagyma,1 fej zeller,(ők szárzellert használnak északon) 4 répa,5 gerezd fokhagyma,ezeket együtt ledarálod ,vagy lereszeled,együtt belevágod egy fazékba , olajat öntesz rájuk,vagy alájuk, mindegy, és kb addig dinszteled, míg harmadára csökken a mennyisége a zöldségkeveréknek.Ekkor jöhet rá a paradicsom,ehhez a mennyiséghez én két üveg hámozott paradicsomot teszek,( kb 10-15 nyers paradicsom,)két kanál sót és rotyogtatom, míg besűrűsödik. Így is elteheted, de ezután jöhet rá a hús, és/ vagy cukkíni, padlizsán, paprika,tök,gomba.
Ide be kell szúrnom valamit, mégpedig azt, hogy ha húst teszel hozzá, akkor kochen 120 fokon automatázod.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Főzött majonéz
Főzött majonéz

A tojások sárgáját, a felaprított vajat, a sót, a mézet, a citromlevet és a mustárt egy hőálló tálba tesszük és vízgőz felett kevergetve addig főzzük, míg be nem sűrüsödik. (...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tagliatelle alla pomarola - szósz
Tagliatelle alla pomarola - szósz

Mindent fel kell vágni kb 1,5-2 cm-s kockákra, majd a paradicsom kivételével feltenni kb 1-1,5 dl olivaolajban, nagy lángon, amíg a hagyma átlátszó nem lesz. Ne barnuljon meg! Közb...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Édes-savanyú szósz
Édes-savanyú szósz

Az első hat alapanyagot egy tálkában alaposan keverd össze. Egy kis serpenyőben az olajon alacsony hőfokon pirítsd meg a hagymát, fokhagymát és a gyömbért, majd keverd a tál tarta...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gombás szósz tésztához, húshoz
Gombás szósz tésztához, húshoz

A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Ami...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk