Családireceptkönyv.hu

olaszok zöldséges raguja.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


LLLL

Elkészítés:


olaszok zöldséges raguja.

Olaszok zöldséges raguja a következő: 2 hagyma,1 fej zeller,(ők szárzellert használnak északon) 4 répa,5 gerezd fokhagyma,ezeket együtt ledarálod ,vagy lereszeled,együtt belevágod egy fazékba , olajat öntesz rájuk,vagy alájuk, mindegy, és kb addig dinszteled, míg harmadára csökken a mennyisége a zöldségkeveréknek.Ekkor jöhet rá a paradicsom,ehhez a mennyiséghez én két üveg hámozott paradicsomot teszek,( kb 10-15 nyers paradicsom,)két kanál sót és rotyogtatom, míg besűrűsödik. Így is elteheted, de ezután jöhet rá a hús, és/ vagy cukkíni, padlizsán, paprika,tök,gomba.
Ide be kell szúrnom valamit, mégpedig azt, hogy ha húst teszel hozzá, akkor kochen 120 fokon automatázod.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Házi pizzaszósz
Házi pizzaszósz

A paradicsomokat passzírozón átnyomuk, így megszabadulnk a magoktól és a héjtól. A hagymákat és a fokhagymákat zöldségaprítón pépesítjük (vagy éles késsel felaprítjuk), majd a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krilla
Sajtszósz,saját
Sajtszósz,saját

Ha forr kesz is van de ne legyen folyos inkabb picit gumiszeru,"osszetarto". Ez a legjobb amit eddig csinaltam.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

Egy tepsit fedjünk le alufóliával. Tegyük rá a megmosott padlizsánokat (héjastól), és 220 fokos sütőben süssük addig, amíg össze nem esik. Még forrón húzzuk le a héját. (Én úgy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk