• 75 dkg liszt
• 25 dkg cukor
• 4 egész tojás
• 16 dkg zsír
• 1 cs sütőpor
• 1 cs vaníliás cukor
Összegyúrjuk, és jól kidolgozzuk. Húsdarálón ledaráljuk, és halvány rózsaszínűre sütjük.
A megfőtt és áttört burgonyához hozzátesszük a cukrot, a lisztet, a vajat, a két egész tojást és a kakaót. Kézzel elkezdjük gyúrni, közben folyamatosan adagoljuk hozzá a fahéjat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a cukrot habosra keverjük. Én kocka Rama-t kicsit megolvasztottam és azzal kevertem el, és bár a habosról nekem más az elképzelésem, bővel elég jól összekeverni. Adjuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzásalókat öszekeverjük (tejet 3 adagban adjuk hozzá) Sütőpapirral bélelt (zománcos) tepsibe egyenletesen elosztva sütjük. 180 C fokon 40-45 perc Kihülés után, porcukorral szó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot tálba tesszük, megnedvesítjük 4 kanál hideg vízzel, hozzátesszük a tojássárgákat, és habverővel addig kavarjuk, míg egészen sűrű, habos lesz. A tojásfehérjéket 4 kanál v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű