55 dkg liszt,
1 RAMA,
15 dkg Trappista sajt. Felét beletesszük a másik felét a tetejére.
1 tojás,
1 kiskanál bolti tejföl,
3 mokkáskanál só,
2 dkg szalagáré.
Ezt összegyúrjuk, és már lehet sütni.
A tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Sütőpapírral kibélelünk egy nagyméretű sütőlapot. A rokfortot villával megtörjük, simára eldolgozzuk a krémsajttal, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, kelesztjük. Három cipóra osztjuk, cikkekre vágjuk, egy szelet paprikás szalámit és sajtot teszünk bele és kifli formájúra tekerjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés langyos tejben, pici cukor hozzáadásával felfuttatjuk. a lisztben a zsírt elmorzsoljuk. Majd az összes anyag hozzáadásával összegyúrjuk. Fél órát kelesztjük, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt előmelegítjük 200 C-ra. 2. Az összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd letakarjuk a tésztát, és 20 percig hűtőben pihentetjük. 3. Nyújtsuk ki a tésztát vékonyra, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz