55 dkg liszt,
1 RAMA,
15 dkg Trappista sajt. Felét beletesszük a másik felét a tetejére.
1 tojás,
1 kiskanál bolti tejföl,
3 mokkáskanál só,
2 dkg szalagáré.
Ezt összegyúrjuk, és már lehet sütni.
Hozzávalókat összedolgozzuk.
Elkészítési idő:A lisztet morzsásítom a vajjal, sóval, sajttal. Hozzákeverem a tejfölt, de csak annyit, hogy összeálljon tőle. Kinyújtom, tojással megkenem, majd derelyevágóval csíkokra vágom....
Elkészítési idő: 40 percA tejet összekeverjük a cukorral, az összemorzsolt élesztővel és 2-3 evőkanál liszttel. Megvárjuk, hogy a tetején vastag, halványbarna hab képződjön. A liszhez hozzáadjuk a vaj eg...
Elkészítési idő:A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk, megkenjük tejföllel a pirított hagymát egyenletesen eloszlatjuk rajta, majd megszórjuk a sajttal....
Elkészítési idő: