25 dkg dw liszt, só, 1/2 élesztő, pici xilit, 2 dkg vaj, 1 tojás, sajt a tésztába, kb. 2 dl tej
A hozzávalókat bedagasztjuk.Golyókat csinálunk ( nekem 6 db lett ) kelesztjük.Mikor meg kelt oválisra nyújtjuk és a hosszabbik oldalánál feltekerjük tepsibe téve 1/2 órát kelesztjük még-Sütés előtt tojással kenjük és sajttal szórjuk.
A tejfölt egy kis tálkába mérjük, majd pici megmelegítjük. Ne legyen forró, épp csak langyos. Belemorzsoljuk az élesztőt, meghintjük csipet cukorral, majd jól elkeverjük. A lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a húst kisebb kockákra vágjuk, sóval, borssal, csilivel fűszerezzük, és negyedórát állni hagyjuk. A külső levelétől megfosztott póréhagymát vékonyan felkarikázzuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk, teszünk bele 1 tk cukrot, elmorzsoljuk benne az élesztőt, és hagyjuk, hogy felfusson. Közben a lisztet a sóval elkeverjük, elmorzsoljuk benne a margarint....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű