Hozzávalók (15 cm átmérőjű tűzálló edényhez):
5 dkg cottage cheese vagy túró
6 dkg olvasztott vaj vagy kókuszzsír
8,5 dkg darált zabpehely/zabpehelyliszt
3 dkg kókuszliszt
3,5 dkg búzasikér
2 teáskanál sütőpor
0.5 teáskanál himalája só
4 evőkanál víz
3 tojás
A felolvasztott zsiradékot összeturmixoljuk a cottage cheese-zel és a tojásokkal, majd a vízzel.
Hozzáadjuk a száraz alapanyagokat és jól elkeverjük.
Sütőpapírral kibélelt tűzálló edénybe (jénaiba) tesszük. A tetejét megszórjuk a kedvenc magkeverékünkkel és 30 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Tápértéke: 10 egyforma szeletet feltételezve egy szeletben 161 kcal és 7 gramm szénhidrát van.
Keményebb tésztát készítek, amit egy fedeles tálban hagyok a konyhapulton. legjobb, ha 4-5 óra múlva betesszük a hűtőbe. Vagy adagokra osztva mehet a fagyasztóba. vagy MAX s...
Elkészítési idő: 12 óraA víz és az olaj kivételével az összes alapanyagot egy tálba mértem és kanállal összekevertem. Hozzáöntöttem a 250 ml langyos vizet, majd robotgéppel elkezdtem összeállítani a tész...
Elkészítési idő:A száraz összetevőket, porokat, átszitálom. 2 A joghurtot, vizet hozzáadom. Fakanállal átkeverem. (Nem kell gyúrni!) A tálból a lisztezett deszkára kiöntöm , 8 db cipót formálok....
Elkészítési idő: