50gr kókuszzsír
40gr fruktóz
1 tojás
50gr kókuszreszelék
100gr apró szemű zabpehely
A kókuszzsírt kikeverem a fruktózzal és a tojással. Hozzáadom a kókuszreszeléket és a zabpelyhet. Nem áll össze úgy, mint egy lisztes tészta, ez nem baj. Hagyom egy kicsit állni, amíg a zabpehely megduzzad, ezután már könnyeben tudok dolgozni vele. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom a korong alakúra lapított masszát és előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
átlátszó tortazselé a tetejére 1. A zabkekszet ledaráljuk, összekeverjük a vajjal, és 29 cm átmérőjű (én ekkorában készítem, ikeás) piteformában egyenletesen elrendezzük úgy, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesБатон порезать на куски.Натереть сыр,добавить яйцо,сметану,травы,соль,перец Все хорошо смешать Батон вмакивать в эту смесь и жарить на сковороде с обеих сторон Получаются пышные...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokhoz hozzáadjuk a cukrot, a lekvárt és egy csipetnyi sót, simára kikeverjük, hozzácsepegtetjük az olajat. A lisztbe belekeverjük a sütőport, és apránként a tojásos masszáho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat összegyúrom, majd 3 egyenlő részre osztva, cipó alakúra formálom. Kinyújtom téglalap alakúra mind a hármat. Sütőpapírra, sütőlapra vagy tepsi hátoldalára helyez...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes