50gr kókuszzsír
40gr fruktóz
1 tojás
50gr kókuszreszelék
100gr apró szemű zabpehely
A kókuszzsírt kikeverem a fruktózzal és a tojással. Hozzáadom a kókuszreszeléket és a zabpelyhet. Nem áll össze úgy, mint egy lisztes tészta, ez nem baj. Hagyom egy kicsit állni, amíg a zabpehely megduzzad, ezután már könnyeben tudok dolgozni vele. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom a korong alakúra lapított masszát és előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
Elkészítés : A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk. Egyharmadát félretesszük a rácsozáshoz . A tészta 2/3-át tepsi nagyságura kinyújtjuk, majd zsírozott, lisztezett tepsibe...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűAlapokhoz a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra kavarjuk a cukorral meg a vízzel, majd belekavarjuk az olajat meg a kakaóval és a sütőporral elkevert lisztet. A fehérjét k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta hozzávalóiból a szokásos módon kakaós lapot sütünk egy tepsiben, 180 fokon, majd kihűtjük. A pudingport a tejben felfőzzük, majd ha langyosra hűlt a por és vaníliás cu...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűHa van időnk, áztassuk be a mandulát hideg vízbe legalább 6 órára, majd szűrjük le. Az áztatás felszabadítja a mandulában lévő enzimgátlókat, így könnyebb megemészteni. Ha nincs id...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes