15 dkg liszt,2 tojás,15 dkg vaj,15 dkg cukor, 2 ek baracklekvár,
1 csomag sütőpor, 5 dkg kakaópor, 5 dkg tört étcsokoládé
Rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat pontosan kimérjük, majd néhány mozdulattal egy mély tálban elkeverjük. A kapott masszát zsiradékkal kikent vagy papírformával kibélelt muffin sütő tepsibe kanalazzuk (csak a forma 3/4-ig töltsük meg,hogy legyen helyük “nagyra nőni” a sütőben), majd 180 fokra előmelegített sütőben 15–20 perc alatt készre sütjük. Hogy egészen biztosak legyünk abban, hogy megsültek a muffinjaink, tűpróbával ellenőrizhetjük.
A margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a villával felvert tojást és a tejet. Egy másik tálba összekeverjük a lisztet, a zabpelyhet, a kókuszreszeléket, a xilitet, a szódabikar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy keverőtálban összegyúrjuk az áttört túrót, a lisztet, a tejfölt, a tojást, a szódabikarbónát, a cukrot, a sót és a megmosott és szárazra törölt citrom lereszelt héját. Ezután a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat - a csoki kivételével - összedolgozzuk, majd a hűtőben vagy fagyasztóban pihentetjük kb. 20 percet. Folpack segítségével rudacskákat hengergetünk. (7 db lesz, ha kic...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű