-30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
-10 dkg porcukor
-1 cs vanilia cukor
-1 tk sütüpor
- 1 drb tojás sárgája
-baracklekvár
A száraz hozzávalokat össze keverjük,utána a tojásal jol ki gyurjuk ás egy ora hoszárra a hütöbe teszük Utána ki nyujtjuk és kerek formával ki szagatjuk sütjük ha kihült lekváral öszeragasztjuk a tetejére porcukor
ELKÉSZÍTÉSE: A tojásból, cukorból, lisztből, kakaóból, sütőporból piskótát sütünk ( 20x30cm tepsiben). Amikor kihűlt lapjára kettévágjuk, megkenjük a barack lekvárral, a csokit...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA túrót jól dolgozzuk össze a tojások sárgájával, a cukrokkal, a sóval, a szódabikarbónával, és a búzadarával. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, és adjuk a túrós masszához. 1...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi anyagot és hirtelen tésztává gyúrjuk. Apró, egyenletes kiflikké formázva kenetlen sütőlapon alsó takaréklángon 5-6 percig sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Az almát meghámozzuk, 2 dl vízzel megpároljuk, majd 2 dl vízzel összekevert pudingporral sűrűre főzzük. Kapcsos tortaformát kirakunk felezett babapiskótával, rát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű