1 fej hagyma
1 kisebb cukkini
1 sárgarépa
kis zeller gumó
1 kisebb brokkoli vagy karfiol
2 tojás
kb 20 dkg zabkorpa
só, bors, pirospaprika, fokhagyma ízlés szerint
olaj
Dinszteld meg az apróra vágott hagymát
Párold meg a zöldségeket, majd botmixerrel, vagy krumplinyomóval pépesítsd
Keverd össze a leturmixolt zöldséget a tojásokkal, fűszerekkel, zabkorpával.
Gyúrd össze, hogy jól formázható fasírtokat lehessen készíteni belőle.
Hagyd egy kicsit állni, majd süsd ki a golyókat.
Sütőben is elkészítheted, így jóval egészségesebb!
A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pirítjuk és utána rátesszük a karikára vágott lángolt kolbászt és az előző este beáztatott és darabokra vágott füstölt húst, ami lehet...
Elkészítési idő: 2 óraElkészítés: A tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és...
Elkészítési idő:A római tálat beáztatjuk, legalább 20-30 percre, hogy alaposan megszívja magát. Felkarikázzuk a kolbászt, megpucoljuk a hagymát és vékony karikákra vágjuk, lereszeljük a sajtot. A...
Elkészítési idő: