25 dkg tehéntúró
2 dl tejföl
1 db lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerintha
1 kk cayenne bors
1 tk petrezselyem
1 csokor metélőhagyma
2 teáskanál fűszerpaprika
fokhagymapor ízlés szerint
25 dkg túrót, 2 dl tejfölt, egy fej apróra darabolt lilahagymát összekeverünk, majd fűszerezzük egy kis borssal, sóval, cayenne borssal, fokhagyma granulátummal, petrezselyemmel, metélőhagymával és fűszerpaprikával.
Úgy finom, ha az ízek összeérnek, így érdemes fogyasztás előtt néhány órával elkészíteni.
Elkészítés: ha már unod a főtt húst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apró darabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vege...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat verjük fel a tejföllel meg a tejjel, sózzuk, borsozzuk. A vajat olvasszuk fel egy serpenyőben, öntsük bele a tojást, és süssük kis lángon, néha megkeverve....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a cukrokkal kemény habbá verjük. A sárgáját a tejföllel és a sóval simára keverjük, majd óvatosan a fehérjébe forgatjuk. A lisztet a sütőporral elkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű