25 dkg tehéntúró
2 dl tejföl
1 db lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerintha
1 kk cayenne bors
1 tk petrezselyem
1 csokor metélőhagyma
2 teáskanál fűszerpaprika
fokhagymapor ízlés szerint
25 dkg túrót, 2 dl tejfölt, egy fej apróra darabolt lilahagymát összekeverünk, majd fűszerezzük egy kis borssal, sóval, cayenne borssal, fokhagyma granulátummal, petrezselyemmel, metélőhagymával és fűszerpaprikával.
Úgy finom, ha az ízek összeérnek, így érdemes fogyasztás előtt néhány órával elkészíteni.
◾️A tejet felmelegítjük. ◾️Amint elég meleg, folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a búzadarát és besűrítjük. (Nem fog teljesen besűrűsödni, de ahogy hűl, úgy lesz egyre sűrűbb az ál...
Elkészítési idő: 20 percA gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is. F...
Elkészítési idő: 1 óra