25 dkg tehéntúró
2 dl tejföl
1 db lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerintha
1 kk cayenne bors
1 tk petrezselyem
1 csokor metélőhagyma
2 teáskanál fűszerpaprika
fokhagymapor ízlés szerint
25 dkg túrót, 2 dl tejfölt, egy fej apróra darabolt lilahagymát összekeverünk, majd fűszerezzük egy kis borssal, sóval, cayenne borssal, fokhagyma granulátummal, petrezselyemmel, metélőhagymával és fűszerpaprikával.
Úgy finom, ha az ízek összeérnek, így érdemes fogyasztás előtt néhány órával elkészíteni.
Egy kézi habverővel vagy villával keverjük csomómentesre a tápiókát, a tojást és a sót, és egy felhevített serpenyőben egy kevés kókuszzsíron süssünk belőle két vékony lepényt (min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat tegyük egy turmixgépbe, és keverjük össze alaposan, majd igyuk meg. A legjobb az, ha a reggelit helyettesítjük ezzel a tápanyagokban gazdag itallal. Nem kell aggódni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A paprikát felkarikázzuk, a paradicsomot pedig negyedekre szeleteljük. A hagymát (magas lángon) az olajon aranysárgára pirítjuk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMindig makulátlan omlettet szeretnél tenni az asztalra? Kerámia bevonatos serpenyőben készítve még ízletesebb lesz a tojás, ráadásul sokkal kevesebb zsiradék kell hozzá. Tejfö...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű