1 doboz fagyasztott spenót
2 db zsemle
tej
só
A rántáshoz:
olaj
liszt
fokhagyma
2 db felvert tojás
Fokhagymás rántásra rakom a spenótot,majd sózom.
Tejbe áztatott zsemlét rakok bele,a végén 2 felvert tojással sűrítem.
A sárgaborsót átmossuk és 3 dl vízbe áztatva 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap elkészítés előtt leöntjük róla a vizet és 2 dl friss vízben feltesszük főni. A hagymát felkock...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tököcskéket meghámozom, végeit - ahogy kívánja - levágom, a többi részét 1,5-2 cm-es kockára feldarabolom. A vajat felolvasztom, megfuttatom rajta az apróra vágott kapor felét, b...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűA zöldborsót feltesszük főni annyi vízben ami éppen ellepi. Mikor felforr sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a gyömbért is, és a zúzott fokhagymát. Mire elforr a leve a borsó vaj puha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű