menu

Családireceptkönyv.hu

Sűlt savanyú káposzta hússal


Írta:

Elk. idő: 1-1,5 óra
Adag: 6 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1kg Savanyú káposzta
50dkg hús (lapocka)
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:


Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát olajon megdinszteljük,majd rátesszük a kockára vágott húst.
5 percig pirítom,majd rárakom a savanyú káposztát.
Kb. 1 óra alatt puhára párolom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Benedict tojás
Benedict tojás

A hollandi mártással kezdjük. Egy lábasban vizet forralunk. A vajat kockákra vágjuk. A tojássárgáját 2 teáskanál citromlével és a fehérborecettel elkeverjük egy fém edényben. A fo...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kuszkusz bárányhússal
Kuszkusz bárányhússal

Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpároljuk, rádobjuk a húst, és kissé megpirítjuk. Ezután fűszerezzük, majd hozzáadjuk a beáztatott csicseriborsót. Felöntjük vízzel, és egy...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos karfiol
Sajtos karfiol

A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt sós vízbe tesszük, és kis lángon megfõzzük. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl puha. Ha megfõtt hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk lecsepe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsgombócok paradicsomszósszal recept
Húsgombócok paradicsomszósszal recept

A vöröshagymát apró kockákra vágom, és összekeverem a hússal, a tojással, a sóval, a borssal, a majoránnával, 1 tk pirospaprikával, 2 ek étolajjal és a rizzsel. A masszából vize...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk