1kg Savanyú káposzta
50dkg hús (lapocka)
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát olajon megdinszteljük,majd rátesszük a kockára vágott húst.
5 percig pirítom,majd rárakom a savanyú káposztát.
Kb. 1 óra alatt puhára párolom.
A burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket csíkokra, a hagymát karikára, a sárgarépát vékony szeletekre-csíkokra, a krumplit és a gombát vékony lapokra vágjuk. Egy tálba beleütjük a 3 tojást, megszórjuk a...
Elkészítési idő: 75 Nehézség: Könnyű1. A paprikákat megmossuk, gallérkájukat körbevágjuk, majd csumájukkal együtt kiemeljük a paprikákból (A), az ereket és magokat is eltávolítjuk a belsejükből. 2. A töltelékez a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk. Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű