2 csirkemell
2 tömlős natúr sajtkrém
2 tojás
só, bors
4 gerezd fokhagyma
2 ek liszt
A csirkemelleket felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk.
A bundához a sajtkrémet, a tojásokat, a reszelt fokhagymát, sót, borsot és a lisztet jól elkeverjük.
A masszába mártjuk a csirkemelleket, és bő, forró olajban kisütjük.
Fokhagymás tejföllel meglocsolva és reszelt sajttal díszítve tálaljuk.
A csirkemellet vékonyra vágom,sózom,klopfolom. 2 dl frissen facsart narancslevet elkeverek 2-3 ek.mézzel,1 ek.fahéjjal,ebbe a pácba teszem a húsokat és hűtőbe 1-2 órára. Utána te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúsokat beirdalni, besózni, kevés forró olajon minden oldalukat megpörkölni. Frissen őrölt fekete, vagy színes borssal meghinteni. Szalonnát bőrkéig bevagdalni. A fél órát vízben...
Elkészítési idő: 2 - 2,5 óra Nehézség: KözepesA csirkét megmossuk és összedaraboljuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és egy lábasban aranysárgára pirítjuk. Beletesszük a fűszerpaprikát kicsit megpirítjuk, majd beletess...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: KözepesA csirkemellet ledaráljuk és sózzuk, borsozzuk. Diónyi golyókat hengergetünk belőle. (Eredeti recept szerint 30 db-ot, nekem csak 25 lett belőle.) A sajtot egy tálkába reszeljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű