2 csirkemell
2 tömlős natúr sajtkrém
2 tojás
só, bors
4 gerezd fokhagyma
2 ek liszt
A csirkemelleket felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk.
A bundához a sajtkrémet, a tojásokat, a reszelt fokhagymát, sót, borsot és a lisztet jól elkeverjük.
A masszába mártjuk a csirkemelleket, és bő, forró olajban kisütjük.
Fokhagymás tejföllel meglocsolva és reszelt sajttal díszítve tálaljuk.
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRaguhoz Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítottam, kockára vágtam és forró sós vízbe tettem. Míg elkészült, a husit is elkészítettem: A csirkemell-filéket hosszában kettévágtam, majd a vastagságukat is...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkeszárnyak szárnyvégét vágjátok le, az nem fancy. Csak a szárnytő és a középső rész maradjon egyben. 2. A fűszereket keverjétek össze egy tálban annyi étolajjal, hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű