2 pár virsli
1 szál sárgarépa
25 dkg spagettitészta
15 dkg sajt
1 pohár tejföl
só, bors
A tésztát kifőzzük. A virsliket felkarikázzuk, a répát megpucoljuk és lereszeljük.
Egy jénaiba beletesszük a tészta felét. rá a virsli és a répa felét, majd tejfölt, amibe só és bors kerül.
Még egyszer rétegezzük, tetejére tejfölt és sajtot reszelünk, és forró sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad.
Húsgombóc készítése: A húsgombóc hozzávalóit tegyük egy tálba (a rizst nem kell megfőzni!), és kézzel nagyon alaposan gyúrjuk össze. Ha időközben felforrt a vizünk, akkor vizes ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkarikáztzuk a halványító zellert és a cukkinit. A snidlinget és a petrezselymet apróra vágjuk. Összekeverjük a juhtúrót a tejföllel és a joghurttal. Egy nagy serpenyőben az olí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra darabolt, MAGGI Húsvarázs ételízesítővel megszórt húst, (rövidkarajt) az apróra vágott hagymán, vajjal, vagy olajjal egy mélyebb nyeles-serpenyőben éppen csak kérgesre pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű