1 fej vöröshagyma
4 db virsli
1 konzerv kukorica
1 konzerv vörös bab
1 konzerv fehér bab csilis szószban
1 konzerv fehér bab paradicsomos szószban (vagy az 1-1 helyett 2 ugyanabból)
fél doboz paradicsom sűrítmény
cukor
édes piros paprika
só
olaj
Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát egy kis piros paprikával, a virslit rászórjuk és pirulásig sütjük, majd egyszerre az összes konzerv a paradicsommal. Ízlés szerint cukrozzuk, az édeskés ízhez 3-4 evőkanálnyi kell, egy kis só és édes paprika az íz kedvéért. Forrás után 10-15 percig főzzük, hogy összeérjen.
a sajtszeleteket vékony csíkokra vágom, és a felét egy lapos tűzálló tálra terítem. A tojásokat egyenként felütve úgy rakom a sajt tetejére, hogy a sárgája egynek se menjen szét. M...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kockákra vágjuk, megtisztítjuk az inaktól, hártyáktól. A hagymákat megtisztítjuk, és finomra aprítjuk, felhevített olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a kockára vágott hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat habosra verjük, majd összekeverjük a tejjel és a liszttel. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a sót, a borsot és a szerecsendió-virágot, valamint 3 evőkanálnyi olajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa kifliket kb. fél cm-es kis karikákra vágjuk, leöntjük a 2 csomag . vaniliás cukorral és ízlés szerint kristálycukorral ízesített tejjel. Amikor a kifli a tejet magába szí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű