4 szelet karaj
lekvár és/vagy gyümölcs
bacon
kevés só
A 4 szelet karaj letisztítjuk és kiklopfoljuk. Az egyik felét megkenjük lekvárral és gyümölcsöt rakunk rá vagy csak gyümölcsöt vagy csak megkenjük, ezután ráhajtjuk a másik felét. A tepsi aljára bacon szeleteket rakunk, ezekre tesszük a "megtöltött" karaj szeleteket. A 4 csomag behelyezése után a tetejére is bacont teszünk, hogy befedje. Alufólia alatt puhulásig sütjük, majd 5-10 percig pirulásig.
A húst megmossuk és átkenjük olajjal, majd a fűszerekkel. Ha szeretnénk, át is kötözhetjük spárgával, hogy megtartsa a formáját. Tepsibe tesszük és öntünk alá egy kevés vizet, 200...
Elkészítési idő:A szójaszószt keverjük össze a ketchuppal, a mustárral és a mézzel. Szeleteljük fel az oldalast, kenjük be sóval, tegyük egy tálba és öntsük rá az elkészített pácot, a kezünkkel dö...
Elkészítési idő:Pác: Kb. 1 dl olajban elkeverem a ketchupot, az Erős Pistát, a mustárt, ízlés szerint só, bors, fokhagyma /krém, vagy összenyomott / kerül bele. Bekenjük a húst előző este, de lega...
Elkészítési idő: