1 pohár joghurt
1 pohár cukor
3 pohár zabpehelyliszt
1 sütőpor
1/2 pohár olaj
4 tojás
ízlés szerint friss gyümölcs, olajos magvak, aszalt gyümölcs stb.
Nedves és száraz összetevőket külön-külön összevegyítjük, majd a kettőt összekeverjük. Legalább fél órát állni hagyjuk. 160-170 fokon 40-45 perc.
összekeverjük a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot, kakaót, sütőport, diót ehhez adjuk hozzá a következő sorrendben: ecet, olaj, víz közepesen folyékony masszát kell kapnunk sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.réteg: 3 tojást kettéválasztunk. 3 tojássárgáját, 1 cs. vaníliás cukrot és 5 ek. porcukrot kikeverünk. 1,5 dl vízben 2,5 dkg zselatint simára keverünk. A 3 tojásfehérjét kemény...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: KönnyűA tortalaphoz a tojások fehérjét kemény habbá verjük, ehhez keverjük óvatosan a sárgákat majd a cukrot. Ezután apránként mehet bele a liszt végül a margarin is. Közepes 26 cm-es...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt. A tejszínt melegítsük forráspontig. Ezalatt mixerrel verjük fel a tojássárgáját a cukorral és a mézeskalács fűszerrel. Tegyük el a mixert, és váltsunk fa...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes