1 pohár joghurt
1 pohár cukor
3 pohár zabpehelyliszt
1 sütőpor
1/2 pohár olaj
4 tojás
ízlés szerint friss gyümölcs, olajos magvak, aszalt gyümölcs stb.
Nedves és száraz összetevőket külön-külön összevegyítjük, majd a kettőt összekeverjük. Legalább fél órát állni hagyjuk. 160-170 fokon 40-45 perc.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és a tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a reszelt almát, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan beleforg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA lisztben elmorzsoljuk a margarint. A tojást, tejet, élesztőt alaposan elkeverjük, a liszthez öntjük, és a cukrot, sót is beletesszük. Jól összedolgozzuk. Hűtőben pihentetjük lega...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- a tojások sárgáját elkeverjük a cukorral -habosra lassan bele a 10 kanál viz --belekeverjük a darált diót -a lisztbe elkeverjük a sütőport és ezt is belekeverjük a masszáb...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, a margarint, a tojássárgáját, a cukrot és a tejet, majd jól összedolgozzuk. Cipót formálunk belőle, és kb. fél órát letakarva pihentetjük....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes