menu

Családireceptkönyv.hu

Zabos bögrés


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 5-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 pohár joghurt
1 pohár cukor
3 pohár zabpehelyliszt
1 sütőpor
1/2 pohár olaj
4 tojás

ízlés szerint friss gyümölcs, olajos magvak, aszalt gyümölcs stb.

Elkészítés:


Nedves és száraz összetevőket külön-külön összevegyítjük, majd a kettőt összekeverjük. Legalább fél órát állni hagyjuk. 160-170 fokon 40-45 perc.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zabkorpás almás süti
Zabkorpás almás süti

Szétválasztom a tojásokat, a sárgájához teszem a korpát, édesítőt, sütőport, tejet amennyi szükséges, galuska sűrűségűre. Amíg a korpa duzzad, felverem a fehérjét, megtisztítom az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lautner Linzer és Isler
Lautner Linzer és Isler

Linzer A lisztet leszitáljuk és hozzákeverjük a sütőport. Elmorzsoljuk benne a margarint, hozzáadjuk a van. cukrot, porcukrot, citromhéjat, ezekkel összekeverjük, a tojássárgákkal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krilla
Panna Cotta eperrel és pitypanggal
Panna Cotta eperrel és pitypanggal

A pitypangok szirmait kitépkedjük, és beáztatjuk, majd néhányszor átöblítjük. Nem vagyok különösebben bacifélő, tekintve, hogy egy évig laborban dolgoztam, és láttam egy-két dolgot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olasz vajkrém
Olasz vajkrém

Elkészítés: 1. Öntsünk 100ml vizet egy edénybe és adjunk hozzá 250g cukrot. Oldjuk fel a cukrot a vízben majd melegítsük 118-120C fokosra. 2. Verjük kemény habbá a fehérjét é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk