1 pohár joghurt
1 pohár cukor
3 pohár zabpehelyliszt
1 sütőpor
1/2 pohár olaj
4 tojás
ízlés szerint friss gyümölcs, olajos magvak, aszalt gyümölcs stb.
Nedves és száraz összetevőket külön-külön összevegyítjük, majd a kettőt összekeverjük. Legalább fél órát állni hagyjuk. 160-170 fokon 40-45 perc.
Egy lábosba öntjük a vizet, majd hozzáadjuk a sót, a cukrot és a vajat. Feltesszük a tűzhelyre, majd felforraljuk. Amikor felforrt, hozzáadjuk a lisztet, majd addig keverjük, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingokat megfőzzük a leírásnak megfelelően. A porcukrot habosra keverjük a vajjal/margarinnal. Ha a puding kihűlt hozzákeverjük a vajas krémet Egy tálcára tegyük le téglalap...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tésztához az élesztőt felfuttatjuk egy kevés tej jel és cukorral. A többi hozzávalót, a tej kivételével egy tálba tesszük. Ha az élesztő felfutott, a többi hozzávalóhoz adjuk. A...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes1. A tojások sárgájával kikeverem a cukrot habosra. 2. Belekeverem a tejet. 3. Felverem habnak a tojásfehérjéket. 4. A lisztet összekeverem a sütőporral, sóval. 5. Kana...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz