• 2 bögre liszt
• 2 bögre cukor
• 25 dkg vaj
• 1 tojás
• sütőpor
• diódarabok
• 2 púpozott evőkanál kakaó
• kis tej
A hozzávalókat öntsd össze egy nagy tálba, jól keverd össze, majd öntsd vajazott, lisztezett tepsibe.
Előmelegített sütőben, középlángon süsd meg. Megtöltheted lekvárral, de magában is nagyon finom.
A lap alapanyagait egy kis liszt segítségével könnye gyúrhatóvá, majd késszé gyúrjuk. Ezután 2 lapot sütünk belőle. A piskóta tésztát elkészítjük, a végén a 4 tojásból felvert habo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézAz étcsokit apró darabokra vágjuk. A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kanállal gombócokat helyezünk a sütőpapírra, amiket kilapítunk egy picit! A sütőt 180 fokra előmelegítjük, ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű-A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Az olvasztott, de nem meleg margarint belecsurgatjuk, 1-2 percig továbbkeverjük. A lisztet a sütőporral és a kakaóval összeforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLereszeljük a citrom héját, felolvasztjuk a vajat, majd visszahűtjük. A szárazanyagokat összekeverjük. A tojásokat habosra verjük a cukrokkal, a vaníliakivonattal és a reszelt cit...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: Könnyű