10 dkg sima liszt
20 dkg étcsokoládé 70%-os a legjobb
20 dkg mogyoró krém
40 dkg cukor
6 tojás
20 dkg vaj
1 csipet só
Az ét csokit a mogyorókrémet vajat össze olvasztom.Hűlni hagyom még langyosan a cukrot is hozzá keverem majd a tojásokat habverővel és a lisztet majd ha már tényleg csak langyos egyenként a tojásokat a lisztet majd kivajazott sütő papírozott tepsibe teszem
175 C fokon 20-25 perc tilos tovább sütni
Ha teljesen kihült akkor szeletelem
Tésztából 4 cipót csinálni és tepsi hátán sütni. a lapokat megkenni a krémmel DE második lapot lekvárral kell kenni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot és a tejet keverd össze, és tedd fel a tűzre melegedni. Lassú tűzön készítsd a masszát, és nagyon figyelj, hogy ne kapjon le az alja. Folyamatosan kevergesd a cukros t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tíz tojásból nagy tepsiben piskótát sütök. Amikor kihűlt, a széleiből 5-5 cm-t levágok, szétcsipkedem, majd a töltelék hozzávalóival összekeverem. A piskótalapot keresztben kett...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. Egy tetszőleges formát kibélelünk babapiskótával (jó szorosan rakva!), és megöntözzük tojáslikőrrel. 2. A túrót a mascarponéval és a cukorral teljesen simára keverjük. 3. A te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű