4 ek. gluténmentes (!) zabpehely
1 tojássárgája
0,5 kk. méz
1 dl tej
étcsoki
gyümölcs
A tojássárgáját, a tejet és a mézet kikeverjük, majd 4 muffin formába 1-1 ek. gluténmentes zabpelyhet kanalazunk. Elosztjuk rajta az előbb elkészített lötyit, majd ízlés szerint csokit, gyümölcsöket teszünk bele.
175 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
1. A vizet feltesszük forrni, majd ha forr, akkor teszünk bele olajat, sót és a tésztát. 2. Közben egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és beleszórjuk a búzadarát. Állan...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat egy keverőtálban összekeverjük, majd ráütjük a tojást, és tovább keverjük. Annyi vizet adunk hozzá, hogy palacsintatészta sűrű masszát kapjunk Előmelegített...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tésztát al dente megfőzzük. Egy magasabb falú serpenyőben kisütjük az ujjnyi darabokra szeletelt bacont, majd beledobjuk a felaprított fokhagymát vigyázva, hogy meg ne égjen, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon a lereszlet vöröshagymát és fokhagymát megdinsztelem. Erre rárakom a darált húst és kissé pirítom kevés víz hozzáadásával. Sózom,borsozom, paprikázom majd hagyom , hog...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Nehéz