2 tojássárgáját, és a tojásfehérjét habbá verve
1tk. őrölt xilittel
0,5cs. Bourbon vaníliás xilittel összekevertem
0,5kg túrót beledolgoztam
1pupos ek. útifűmaghéjjal
Aztán békén hagytam letakarva, a hűtőben kb. 3órára, azért hogy az útifűmaghéj kellően meg tudjon duzzadni, és segítse, hogy a gombóckáim ne főjenek szét.
Helyes kis gömböket formáztam belőlük.
Aztán lobogó forró vízben, pont addig főztem amíg feljönnek a víz tejeltére! Nem tovább.
Beleszedtem szűrőkanállal, darált dió, és xilit keverékébe (lehet kis fahéjat is belekeverni).
1. A felkockázott sütőtököt főzzük 10-15 perc alatt puhára, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. 2. A hagymát vágjuk fel apróra, majd az olajon állandó keverés mellett kissé piríts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagymát megpucolom, paprikával, paradicsommal együtt megmosom. Feldarabolom. A hagymát a serpenyőben az olajon kicsit megdinsztelem, hozzáteszem a paprikát és paradicsomot is, egy...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA cukkinikat hosszában félbevágjuk, majd a magos közepét kikaparjuk. A kikapart belsejét apróra vágjuk. Egy kevés olajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd rátesszük a darált húst és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot kicsomagoljuk, megmártjuk az elhabart tojásban, és megforgatjuk a szezámmagban. Jó alaposan, hogy mindenhol érje. Forró olajban gyorsan kisütjük, és már lehet is tálalni....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű