2 tojás
2 evk liszt
só, bors
töltelék:
kolbász vagy szalámi
sajt
paprika
hagyma
A tojásokat a lisztel, sóval és borssal teljesen csomómentesre keverjük.
Palacsinta sütőt felmelegítjük, beleöntjük a tojást, barnára sütjük ,
majd óvatosan megfordítjuk és a másik oldalát is megpirítjuk
Közben a kolbászt a paprikával és a hagymával megpirítjuk,
a már tányérra tett tojásra halmozzuk, sajtot reszelünk rá , majd félbehajtjuk .
Az almákat nem szükséges meghámozni, ugyanis a héjukban is rengeteg értékes anyag van. Alaposan mosd meg őket, távolítsd el a magházat, majd felkockázva turmixold össze az almaléve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Baguette aufschneiden. Die zwei Hälften mit Sahne-Schmelzkäse satt bestreichen. Eine kleine Prise Pfeffer darüber geben, dann etwas geriebenen Edamer (ca. die Hälfte überbehalt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTurmixold össze a hozzávalókat!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük. Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük. Lereszeljük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű