2 tojás
2 evk liszt
só, bors
töltelék:
kolbász vagy szalámi
sajt
paprika
hagyma
A tojásokat a lisztel, sóval és borssal teljesen csomómentesre keverjük.
Palacsinta sütőt felmelegítjük, beleöntjük a tojást, barnára sütjük ,
majd óvatosan megfordítjuk és a másik oldalát is megpirítjuk
Közben a kolbászt a paprikával és a hagymával megpirítjuk,
a már tányérra tett tojásra halmozzuk, sajtot reszelünk rá , majd félbehajtjuk .
A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, az apróra vágott sárgarépát, és néhány percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, zúzott...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojássárgáját és a cukrot habverővel fehéredésig verjük. Hozzáadjuk a lisztet, a vaníliakivonatot és 1-1,5 dl tejjel csomómentesre keverjük. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűMegsütöd a májat a zsírban és leöntöd róla a zsírt , hogy abba megsüsd a hagymát is. Kockára vágjuk a hagymát, és ebben a zsirban megdinszteljük és beletesszük a végén az apróra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA bagetteket srégen kb 1,5 cm-es darabokra szeljük. Mindegyiket vajjal megkenjük, sózzuk. Körberakjuk felváltva a tányéron. A bagettszeletek közé egy-egy szelet uborkát legalább f...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű