Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2,5 dl tejszín
25 dkg cukor
12,5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjük a kakaót . Majd amikor sima , bársonyos a krém és még meleg , hozzáadjuk a vaj harmadát . Hagyjuk kihűlni . A maradék vajat keverjük habosra . Adjuk hozzá a csokis keveréket , majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Puncstorta  +  fondant
Puncstorta + fondant

A puncstorta elkészítéséhez 4 tojásból piskótát sütünk. Ehhez a sütőt előmelegítjük 160 fokra. A sütőkarika alját becsomagoljuk sütőpapírral. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Raffaelló torta
Raffaelló torta

A piskótához az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet, olajat, majd a sütőporos lisztet. Kapcsos tortaforma alját papírral béleljük, beleöntjük a masszát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Málnazselés tejfölhabos
Málnazselés tejfölhabos

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Dupla csokitorta
Dupla csokitorta

Piskótát deszkára tesszük. Előveszünk egy kávéskanalat és a tortalapba szélétől 1 - 1,5 cm - re kör alakú, keskeny, mély árkot vájunk. Az árok ásást 3 cm -enként megismételjük, így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk