Családireceptkönyv.hu

Rántott galuska,tejsodóval


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás,6 evőkanál porcukor,6 evőkanál liszt,olaj a sütéshez.

Elkészítés:


A tojássárgáját jól elkeverjük a porcukorral azután belekeverjük a keményre felvert fehérjét és a lisztet.A tésztából apró galuskákat szaggatunk és forró olajba kisütjük. Tejsodóval kínáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Daramorzsa meggymártással
Daramorzsa meggymártással

Összekeverjük a darát, a lisztet és a tejet. A legjobb, ha ezt 1 órát állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a citrom héját, a vaníliás cukrot, a cukrot és a tojásokat. Egy edénybe va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Renáta
Omlós almás pite
Omlós almás pite

Én az almát nem párolom, csak cukrozom, fahéjjal ízesítem, állni hagyom, majd jól kicsavarom. Az első tésztalapra zsemlemorzsát szórok,rásimítom a kinyomkodott almát, befedem a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
CRUFFIN
CRUFFIN

A lisztet belemérem a dagasztó edény üstjébe, hozzá teszem a sót, cukrot, reszelt citromhéjat, belemorzsolom az élesztőt összekeverem. Hozzáadom az olvasztott vajat, tejet, jól kid...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Valéria
Borzos Kata:
Borzos Kata:

Töltelék: ½ kg túró, 20 dkg porcukor, 2 tojás, 1 vanília A túrót a vaníliacukorral összekeverjük és a porcukorral majd két tojás sárgáját és a két tojás felvert habját, a kinyújto...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk