150 g dió (darált)
150 g kekszmorzsa
50 g cukor
200 g aszalt sárgabarack
100 g tortabevonó
10 dkg sárgabaracklekvár
10 ml rum (ízlés szerint)
A barackot beáztatjuk egy kevés rumba.
Majd a lekvárral együtt összeturmixoljuk.
Összekeverjük a dióval, cukorral és a háztartási keksszel.
Ha a massza állaga formázhatóan kemény, akkor kis golyókat csinálunk belőlük.
A csokit felolvasztjuk gőz felett, majd belemártjuk a golyókat, és megvárjuk míg kihűl.
Kézi mixerrel vagy robotgéppel a túrót és a porcukrot krémesre keverem, fokozatosan adom hozzá a tejet, majd az olajat. Ezután már kézzel dolgozom bele a sütőporral és pici sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Boden der Springform mit Backpapier bespannen. Das abgesetzte Kokosöl (ca. 40 ml) vom Kokosmus (ca. 160 g) trennen, in einem kleinen Topf bei milder Hitze schmelzen und abkühle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét a cukrokkal keverjük össze, majd adjuk hozzá a narancs facsart levét és reszelt héját. Ezután a darált kekszet is dolgozzuk hozzá, majd a masszát fedjük le, és tegyük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű