150 g dió (darált)
150 g kekszmorzsa
50 g cukor
200 g aszalt sárgabarack
100 g tortabevonó
10 dkg sárgabaracklekvár
10 ml rum (ízlés szerint)
A barackot beáztatjuk egy kevés rumba.
Majd a lekvárral együtt összeturmixoljuk.
Összekeverjük a dióval, cukorral és a háztartási keksszel.
Ha a massza állaga formázhatóan kemény, akkor kis golyókat csinálunk belőlük.
A csokit felolvasztjuk gőz felett, majd belemártjuk a golyókat, és megvárjuk míg kihűl.
Így készül a „hüti”: A háztartási kekszet ledaráljuk, vagy egy lezárt zacsiba tesszük, majd sodrófával jól összetörjük. A kekszhez adjuk a porcukrot és kakaóport, majd erre öntjü...
Elkészítési idő:A száraz elemeket liszt,cukor,sütőpor összekeverni. Tepsibe bele felét, rámorzsolni a túrót, vaníliás cukor,mazsola, rá a lisztes anyag második fele, a vajat rádaraboljuk majd a...
Elkészítési idő: 40Elkészítési idő: