ALSÓ RÉSZ:
1kg meggy vagy 2 üveg meggy befőtt+ 1liter lé (vízzel kiegészítve).Ezt fölfőzni, bele 16 kanál rizsdarát és 16 kanál cukrot. Sűrűre főzni. 39×29-es tepsit bevizezni és a masszát beleönteni. Jól lehűteni.
KÖZÉPSŐ RÉSZ:
1l tej+3 vanília puding+ 15 kanál cukor+1 kanál rizsliszt. Felfőzni majd még forrón 25 dkg margarint belekeverni.
TETEJÉRE:
0,5l Hulala tejszín felverve.
A porcukrot és a vaníliás cukrot tegyük bele a keverőtálba, majd adjuk hozzá az egész tojásokat, és pár perc alatt, robotgéppel keverjük jó habosra. Amikor már jó habos, állandó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa lehet minden hozzávaló legyen szobahőmérsékletű és huzatmentes meleg helyen dolgozzunk! A langyos tejben elmorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot és a kimért li...
Elkészítési idő: 1 óra 45 perc Nehézség: KözepesA lisztet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a vaníliát, a kardamomot, egy csipet sót meg a sütőport. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot +vaniliát + vajjal jól kikeverjük.. - bele a tojások+ liszt amibe a szódabikarbónát és a sütőport elkevertük - + a tej és a megpucolt , reszelt almát valamint a csokid...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű