ALSÓ RÉSZ:
1kg meggy vagy 2 üveg meggy befőtt+ 1liter lé (vízzel kiegészítve).Ezt fölfőzni, bele 16 kanál rizsdarát és 16 kanál cukrot. Sűrűre főzni. 39×29-es tepsit bevizezni és a masszát beleönteni. Jól lehűteni.
KÖZÉPSŐ RÉSZ:
1l tej+3 vanília puding+ 15 kanál cukor+1 kanál rizsliszt. Felfőzni majd még forrón 25 dkg margarint belekeverni.
TETEJÉRE:
0,5l Hulala tejszín felverve.
A lisztbe beletesszük a sütőport, a cukrot, a sót, a lereszelt sajtot, a szezámmagot, és belereszeljük a hideg margarint, majd nagyjából összekeverjük és a végén apránként hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puncsszeletet az alábbiak szerint készítsük el: először csináljuk meg a tölteléket, amelyhez hagyományos módon piskótát sütünk négy tojásból, négy evőkanál cukorból és négy evőka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 1/2 - 2 orara huto Golyokat formalunk amit meghempergetunk porcukorba es tepsibe rakjukkicsit hezagosan 175 fokon 12-15 percet sutjuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű