ALSÓ RÉSZ:
1kg meggy vagy 2 üveg meggy befőtt+ 1liter lé (vízzel kiegészítve).Ezt fölfőzni, bele 16 kanál rizsdarát és 16 kanál cukrot. Sűrűre főzni. 39×29-es tepsit bevizezni és a masszát beleönteni. Jól lehűteni.
KÖZÉPSŐ RÉSZ:
1l tej+3 vanília puding+ 15 kanál cukor+1 kanál rizsliszt. Felfőzni majd még forrón 25 dkg margarint belekeverni.
TETEJÉRE:
0,5l Hulala tejszín felverve.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tojásokat az eritrittel és kókuszzsirral kikeverjük. A liszthez adjuk a sütőport, a kókuszreszeléket és a reszelt almát, amit reszelés után citro...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és három részre osztjuk. Ehhez először kétfelé vesszük a tésztát, majd az egyik részt újra felezzük. Lisztezett munkafelületen a két kisebb gombó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hozzávalókat a kefires pohárral mérjük ki. Először robotgéppel (vagy habverővel) habosra verjük a cukrot, az olajat és a tojást, majd a többi hozzávalót is belekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral és a vaníliával összekeverjük és félretesszük. A cukrot az olajjal elkeverjük, hozzáöntjük a bort és apránként elkeverjük a lisztkeverékkel és a a többi ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű