Torta alap:
- 2 tojas
- 25 gramm DW 1:4 édesítő
- 1 csomag sütőpor
- 100 gramm DW diótöltelék
- 100 gramm DW ch minusz liszt
- 100 gramm DW 50es liszt
- 3 dl 0,1%-os tej
Krém:
- 2,5 dl cukormentes Hulala
- 90 gramm dw csokis torta expresszel felvert habot elkeverjük
Vanília krém:
- 1 bögre tej 125 gramm dw hideg vanília pudinggal elkeverve
Az alap hozzávalóit összekeverjük, majd süssük kb 180 fokon kb 60 percet!
Sülés után a lapokat félbe vágjuk, megkenjük DW csoki, karamell, sárgabarack öntettel, majd rákenjük a vanília krémet, utána a csokis habot. A tetejét megkenjük karamell öntettel, és rászórjuk a DW csokis nassolót
A tojások fehérjéből a cukorral kemény habot verünk és fokozatosan hozzáadjuk a tojássárgáját is. Lassan hozzáadjuk a vizet, az olajat és a száraz alapanyagokat is. Legyünk óvatosa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzórjuk a darált kekszet egy tortaforma aljába és oszlassuk el egyenletesen. Adjuk hozzá a tejszínhez a cukrot és a vaníliás cukrot és verjük kemény habbá. A joghurtot melegítsük f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben piskótatésztát kell is sütni, de lehet kavart, olajosat is, mindkettőhöz jó ez a krém. (Én olajosat készítettem 22 cm-es formában.) A krémehez a mascarponét kihabosí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük a cukorral, belecsorgatjuk az olajat, hozzáadjuk a sütőport, a kakaóport és sütőpapíros tortaformában 170 C fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű