24 cm-es formához:
Tészta:
300 g mák
120 g liszt
8 g sütőpor
1 citrom lereszelt héja
180 g vaj
8 tojás
240 g cukor
Krém:
500 g mascarpone
4 dl tejföl
250 g cukor
24 g vaníliás cukor
40 g zselatin fix
3 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
Extra Jam (eperlekvár)
Cseresznyezselé:
500 g cseresznye
150 g cukor
2 lapzselatin
Tortakeret:
30 g fehér csokoládé
200 g tejcsokoládé
A lecsöpögtetett tejfölt az összes hozzávalóval elkeverjük, majd a végen megy bele felvert tejszínhab. Nagyon finom!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük. 2. A meleg pudingba keverjük az lereszelt étcsokoládét, majd kavargatva kihűtjük. 3. A habot közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtkrém elkészítésével kezdjük, jó ha van ideje megdermedni :) Ez nem más, mint az általam készített cukkini krémsajt amit ebben az esetben tényleg csak csipet só kerül és nem k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az almát hámozd meg, vágd kisebb darabokra, vagy reszeld le, és szórd meg fahéjjal. Hagyd addig állni, amíg elkészíted a tésztát. A tojásokat válaszd ketté, a fehérj...
Elkészítési idő: Elkészítés: 15 Nehézség: Könnyű