menu

Családireceptkönyv.hu

Kecsap


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg érett paradicsom
50 dkg alma reszelve
20 dkg vegyes zöldség reszelve
20 dkg alma reszelve
1 dl ecet
3 kanál só
20 dkg cukor
1 tubus mustár

fűszerek:
szegfűbors
babérlevél
szegfűszeg

Elkészítés:


1 napig állni hagyni, felfőzni, lepazsírozni,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
sült tea
sült tea

A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk, felvágjuk apró kockákra. Egy mélyebb edénybe vagy tepsibe öntjük, összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kifacsart citromlevet, fűszerezzük í...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hidegtál Húsvétra
Hidegtál Húsvétra

A madarat előző nap kifaragjuk, lekenjük aszpikkal. Másnap a sonkatekercset a csirkemájas töltelékkel (a hagymán pirított májat a fűszerekkel kétszer ledaráljuk és hozzáadjuk a b...

Elkészítési idő: 225 perc / elők
Nehézség: Közepes
share
Avatar Banános őszibarackkrémleves
Banános őszibarackkrémleves

Egy nagy tálban a felkockázott banánt az ívójoghurttal botmixer segítségével összeturmixoljuk. Felöntjük a porcukorral elkevert őszilével. A friss barackokat felkoc...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcsleves: Őszi és meggy
Gyümölcsleves: Őszi és meggy

Őszibarackkrém leves. Az őszibarackot jól megmossuk, hámozzuk, és összevágjuk, majd vízben odatesszük főni, csipet sóval, fahéjjal szegfűszeggel, csipet sóval, cukorral és vaníliá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk