Családireceptkönyv.hu

Kecsap


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg érett paradicsom
50 dkg alma reszelve
20 dkg vegyes zöldség reszelve
20 dkg alma reszelve
1 dl ecet
3 kanál só
20 dkg cukor
1 tubus mustár

fűszerek:
szegfűbors
babérlevél
szegfűszeg

Elkészítés:


1 napig állni hagyni, felfőzni, lepazsírozni,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vajas kiflicske
Vajas kiflicske

A langyos vízben elmorzsoljuk az élesztőt, és meghintjük egy kevéske kristálycukorral. Lefedjük, majd hagyjuk, hogy az élesztő felfusson. A liszthez hozzáadjuk a tojásokat és az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes eper leves
Tejszínes eper leves

Az epret alaposan megmosom, néhányat félreteszek a díszítéshez, a többit megpucolom, aprítom és hozzá adom a vaníliás cukrot, a mentaleveleket, a mézet, a citromhéjat, valamint a t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós kakoós csoda
Diós kakoós csoda

Elkészítés: A gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 felé osztjuk (Közepes keménységű tésztát kell, hogy kapjunk.). Külön-külön 25×39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk. Megkenjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Hideg gyümölcsleves, főzés nélkül! Üdítő ízek!!
Hideg gyümölcsleves, főzés nélkül! Üdítő ízek!!

A meghámozott gyümölcsöket felszeleteljük és egy edénybe tesszük, ráöntjük a tejszínt és robotgéppel pépesítjük. Mikor csomómentes, a mézet is belekeverjük és újra összedolgozzuk....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk