menu

Családireceptkönyv.hu

Kecsap


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg érett paradicsom
50 dkg alma reszelve
20 dkg vegyes zöldség reszelve
20 dkg alma reszelve
1 dl ecet
3 kanál só
20 dkg cukor
1 tubus mustár

fűszerek:
szegfűbors
babérlevél
szegfűszeg

Elkészítés:


1 napig állni hagyni, felfőzni, lepazsírozni,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Vienetta,karamellás torta
Vienetta,karamellás torta

A tojásokat a cukorral habosra keverjük,majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. 40× 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, 6 tojásból , 12 porcukor, 12 liszt, ½ mk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Tejszínes körteleves
Tejszínes körteleves

A citrom héját lereszeljük, a levét pedig kifacsarjuk. A körtéket nagyobb kockákra vágjuk, majd meglocsoljuk a citromlével, és körülbelül 5 percre félretesszük pihenni. Turmixgép...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almás sütőtökkrémleves
Almás sütőtökkrémleves

A sütőtököt megpucoljuk, kimagozzuk, a húsát kockákra vágjuk, ebből fél kilót kimérünk. Az almákat megpucoljuk, magházat eltávolítjuk, majd felkockázzuk. A hagymát olajban megpuh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Szilvakrémleves
Szilvakrémleves

Félbe vágjuk a szilvát és annyi vízbe tesszük fel főni amennyi ellepi. Mézeskalács fűszer keveréket hozzá adjuk. Beletesszük a csillagánizst, és a szegfűszeget, és a fahéja...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk