3 csésze brokkoli
3 csésze répa
1 csésze zeller
2 gerezd foghagyma
3 1/2 csésze burgonya
1/4 ek kakukkfű szárított
1 pohár vörös hagyma
3 csésze csirkehúsleves
Sütés és fűszerek
6 evőkanál lisztet
1 Só és frissen őrölt fekete bors
5 1/2 ek vajat
2 csésze Cheddar sajt, éles
1/2 csésze tejszín
3 csésze tej
1/3 csésze parmezán sajt
A bőrkéket, bőrkés részeket alaposan megtisztítod, megmosod (a húst is beleértve). Ha konyhakész kocsonyahúst veszel, azzal kevesebb gondod lesz, de azt is nézd át és szükség szeri...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A szalonnát kevés zsiradékban kisütöm, majd benne előbb a vöröshagymát megpirítom, utána a fokhagymát is beledinsztelem. A húst hozzáadom, fehéredésig forgatom, majd me...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zsírt egy nagyobb lábasban felolvasztjuk és üvegesre pirítjuk rajta a finomra vágott hagymát. A tűzről lehúzva hozzáadjuk a fűszereket: pirospaprikát, borsot, köményt és a fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, chilit, és a borsot. Ha már érződik a fokhagyma illata, beletesszük a darált húst, és a szeletelt paprikát. Főni hagyjuk, ma...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes