- 30 dkg káposzta
- 30 dkg vörös káposzta
- 2 db közepes sárgarépa
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 15 dkg tejföl
- 15 dkg majonéz
- 1 teáskanál almaecet
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 2 kanál porcukor
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint só
A káposztákat a répával és a hagymával együtt vékony csíkokra szeleteljük, vagy legyaluljuk.
Ezután már csak össze kell forgatnunk az öntettel és pár óra pihentetés után fogyaszthatjuk is ?!!
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, rárakjuk az almaecetet, cukrot és az olajat. A répát nagylyukú reszelőn lereszeljük, a káposztát legyaluljuk. Ezeket összekeverjük, rá a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz3 tojásból sűrű majonézt készítek, amit összekeverek 1 dl tejföllel, ízesítem mustárral, cukorral, őrölt borssal, pici sóval és citromlével. A sárgarépát, fehérrépát kis kockákra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA lilahagymát megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk; néhányat félreteszünk belőlük a díszítéshez, a többit elkeverjük kevés sóval és a citromlével. A majonézt, a tejfölt, a jo...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük. A húst átkenjük a fűszerekkel és megpároljuk, amikor elkészült felszeleteljük és egy tálba tesszük. A zöldségeket is apróra vagdossuk és hozzákeverjük. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű