- 300 g káposzta
- 300 g vörös káposzta
- 2 közepes db sárgarépa
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 150 g tejföl
- 150 g majonéz
- 1 teáskanál almaecet
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 2 kanál édesítő
- bors ízlés szerint
- só ízlés szerint
◾️A káposztákat a répával és a hagymával együtt vékony csíkokra szeleteljük vagy legyaluljuk.
◾️Ezután már csak össze kell forgatnunk az öntettel és pár óra pihentetés után fogyaszthatjuk is!!
A kígyóuborkát kettőbe, majd csíkokra és kockákra vágjuk. Kefirrel, kevés vízzel fokhagymával és sóval összekeverjük. Lehet még friss, apróra vágott kaporral is ízesíteni. Nyári me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzakítsa meg a tésztát és főzze meg. Gyalulja le a káposztát. Vágja fel a zöldhagymát, és szeletelje a gombákat. Egyszere keverni mindent az Öntelékel.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkeverjük össze az olajat, a cukrot és a hagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a majonézt (eredetileg: Miracle Whip). Adjuk hozzá a reszelt sárgarépát és káposztát. Jó...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűVorab: Eine Tasse mit etwa 200 ml Füllvermögen verwenden. Die Reisnudeln mit dem Salzwasser in ca. 4 Minuten bissfest kochen und abkühlen lassen. Vorsicht, dass die Reisnudeln n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű