- 1 fej hagyma apróra vágva
- 3 evőkanál olaj
- 50 dkg gomba
- 1 bögre tejföl
- fél bögre liszt
- 1 bögre víz
- 1 húsleveskocka
- 1 csipet bors
- 1 mokkáskanál kakukkfű
- 1 nagy csipet só
◾️A gombát felszeleteljük.
◾️A hagymát megfonnyasztjuk olajon, rádobjuk a gombát és felöntjük a vízzel.
◾️Ezután hozzáadjuk a leveskockát és fűszerezzük.
◾️Ha puha botmixerrel pürésítjük.
◾️A tejfölt a liszttel kikeverjük és leveshez adjuk.
Camembert sajt darabkákkal vagy pirított kenyérkockával tálaljuk.
1. A zöldségeket és a húst előkészítjük, feldaraboljuk. 2. Egy lábasban megolvasztjuk a zsírt, majd megpároljuk a hagymát, a paradicsomot és a paprikát. Hozzáadjuk a báránycombot,...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KözepesA hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk, felöntjük vízzel, Hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott krumplit, sóval, borssal fűszerezzük, 20-30 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEbbe a sorrendbe összevágom és odateszem főzni. Mikor már majdnem megpuhult teszek bele rizst és ha kell adok hozzá egy kevés vizet majd készre főzöm. Ha apró galuskákat rakok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű