- 1 fej hagyma apróra vágva
- 3 evőkanál olaj
- 50 dkg gomba
- 1 bögre tejföl
- fél bögre liszt
- 1 bögre víz
- 1 húsleveskocka
- 1 csipet bors
- 1 mokkáskanál kakukkfű
- 1 nagy csipet só
◾️A gombát felszeleteljük.
◾️A hagymát megfonnyasztjuk olajon, rádobjuk a gombát és felöntjük a vízzel.
◾️Ezután hozzáadjuk a leveskockát és fűszerezzük.
◾️Ha puha botmixerrel pürésítjük.
◾️A tejfölt a liszttel kikeverjük és leveshez adjuk.
Camembert sajt darabkákkal vagy pirított kenyérkockával tálaljuk.
Leves Megpucoljuk a hagymákat. A vöröshagymát vastag karikákra vágjuk, szétszedjük rétegekre. A fokhagymát kisebb darabokra vágjuk. Felrakjuk őket a leveskockákkal fő...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A combokat, miután a bőrüket lefejtettük, a szárnyakkal együtt a forgóknál kettévágjuk. 2. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, egy lábasban az olajon 2 perc alatt üv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előtte levő este beáztatom,másnap hideg vízbe oda rakom főni fokhagymát vöröshagymát apró kockára vágva hozzáadom.A kolbászt karikázom,a füstölt húst kockára vágva hozzáado...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A fokhagymát és a vöröshagymát ledaráljuk. Az olívaolajon megdinszteljük, enyhén sózzuk. Kevés lisztet szórunk rá, picit megpirítjuk. Felöntjük a vízzel. A fűszereket í...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű