- 5 tojás
- csipet só
- 3 kanál 1:4 édesítő
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
- 1 csomag vaníliás puding
- 2 kanál teljes kiőrlésü tönkölybúzaliszt
- 1 kanál fehérliszt
- fél csomag sütőpor
- 1 bio citrom reszelt héja
- 500 g natúr joghurt
👉A tojások fehérjét csipet sóval habbá verjük.
👉A sárgáját az édesítővel és a vaníliás cukorral kikeverjük.
👉A lisztet, a pudinggal, a sütőporral és a reszelt citromhéjjal összekeverjük.
👉Hozzáadjuk a tojások sárgájához.
👉Ezután mehet bele a natúr joghurt is és végül beleforgatjuk a tojások felvert habját.
👉Sütőpapíros tepsibe öntjük és 170°-ra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
👉Ha megsült kinyitjuk a sütő ajtaját és ott hagyjuk, amíg kihűl.
A lisztet elkeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a sütőporral. Egy 30 x 22 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és 4 dkg vajjal vastagon kikenjük (ügyeljünk a sarkakra i...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A túrót egy keverőtálban villával áttörtem, hozzákevertem a mascarponét és a 10 dkg porcukrot, jól összedolgoztam. 2. A maradék 2 ek cukrot a kávéhoz adtam és egy kisebb mél...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű