- 4 kis pohár natúr joghurt
- 8 kanál cukor vagy édesítő
- 7,5 g zselatin
- 400 ml habtejszín
- gyümölcs
◾️A joghurtot a cukorral és a zselatinnal felmelegítjük (nem szabad forralni, csak melegíteni).
◾️Ezután hagyjuk picit hűlni.
◾️Addig a gyümölcsöket apróra vágjuk.
◾️A tejszínt kemény habbá verjük, majd a joghurttal óvatosan összekeverjük.
◾️A felét a formába öntjük, majd rászórjuk a gyümölcsöket.
◾️Mehet rá a joghurt másik fele és minimum 4 órára hűtőbe tesszük.
Először a meggybefőttet levétől lecsöpögtetjük, és a meggyet kimagozzuk. Kerek, kapcsos kisebb tortaformát 2dkg vajjal kikenünk, és kevés porcukorral behintjük. A tojásokat szétvál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-Válaszd ketté a tojásokat, a fehérjét hűtsd le a hűtőben -A sütőt melegítsd elő 170 fokra -Olvaszd fel a csokit vízgőz felett, amíg sima masszát nem kapsz (várd meg míg kihűl)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat kettéválasztom, fehérjét pici sóval kemény babbá verem. 2. A sárgáját a cukorral, vízzel, olajjal robotgéppel habosra keverem, majd beleszitálom a sütőporos lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Gőz fölött a vajat és a csokit olvasszuk meg. A tojásokat és a cukrot habverővel verjük fehéredésig. Adjuk hozzá a lisztet, kakaót, és a sütőport, majd kavarjuk jól...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű