- 150 g fagyasztott málna
- 350 g mascarpone
- ½ db citrom leve
- 3 teáskanál folyékony édesítőszer
- 140 g cukormentes keksz
A díszítéshez:
- 50 g friss málna
◾️A mascarpone kihabosításával kezdjük egy habverővel, majd amikor megindult a habosodás, hozzáadjuk a kiolvadt málnát, a citromlevet és az édesítőszert.
◾️Addig verjük, amíg egy stabil, kemény, de nem nehéz habot kapunk.
◾️A krémet egy habzsákba töltjük.
◾️A cukormentes kekszet kézzel rusztikus darabokra tördeljük.
◾️A poharak aljára nyomunk a krémből majd jöhet rá a keksz, és ezt még egyszer megismételjük.
◾️Ráhalmozzuk a málnát és készen is van.
A margarint mérjük ki egy lábasba, meg a két fajta cukrot adjuk hozzá a tejet meg a meggylét is össze melegítjük.Én egy 350 g üveges meggynek használtam a levét meg a magozott megg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megmosott, csumájától megszabadított epret apró darabokra vágom (akinek van kedve, néhány szebb darabot eltehet díszítéshez) és tetszés szetrinti cukor mennyiségét teszek rá. Ez...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet meglangyosítjuk, a vaníliás cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye mas...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA babapiskótát daráljuk le ,majd gyúrunk hozzá a gesztenyemasszát,a lekvárt, a tejet és a rumot. Folpackkal kibélelt magas tepsibe egyenletesen lapogassuk el a masszát. A tejből...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű