5 tojás
1 liter tej
vanilia
5 evőkanál cukor
Eloszor megfoztem a habot
A tojasok feherjet felverertem kemeny habbnak
Egy edenyben vizet forraltam, es amikor fott akkor kanallal beleszaggattam a habot, foztem 1-2 percet, utana szurokannallal kiszedtem egy szitara
A tojassargakat kikevertem a cukorral, vaniliaval, liszttel es hozzaontottem a tejet, majd foztem ameddig besurosodott
Egy talba ontottem, raraktam a habgaluskakat, es hagyutam kihulni
Utana hutoszekrenybe tettem
Alaposan megmossuk a narancsokat forró vízzel, dörzsi szivaccsal. Meghámozzuk, a fehér résztől megtisztítjuk. Szabályos, tetszés szerinti darabokra vágjuk. 1 napig hideg vízben...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA tejfölt öntsd egy tálba, add hozzá a kétféle cukrot, és keverd jó habosra gépi habverővel. Reszeld hozzá a citrom héját, és facsard hozzá az egyik levét. A tejszínt verd fel a fi...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA málna nagyobb részét félreteszem. A többit a kártyához felhasználom. Főzöm kb.10 percig a málna, lekvár, szörp, víz, fahéj, cukor keverékét, majd botmixerrel pürésítem. Kemény h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű