- 50 ml erős feketekávé
- 1 teáskanál rum aroma
- 400 ml cukrozatlan tejszín
- 15 g 1:4 édesítő
- 250 g mascarpone
- cukrozatlan kakaópor
◾️A kávéhoz adjuk hozzá a rum aromát majd hagyjuk kihűlni.
◾️Ezalatt verjük kemény habbá a tejszínt az eritritollal.
◾️Amikor a kávé kihűlt, keverjük össze egy tálban a mascarponéval majd adjuk hozzá a habot is és keverjük jól össze az egészet.
◾️Töltsünk meg pohárkákat vagy kisebb tálkákat félig a masszával, majd szórjunk rá kakaóport.
◾️Ezután tegyük tele a poharakat/tálkákat a masszával, majd min. 1 órára tegyük őket hűtőbe.
◾️Némi hűtés után már fogyasztható is, de a legfinomabb másnap.
Tálaláskor szórjuk meg a tetejüket kakaóporral.
Külön tálba mindkét tésztát összegyúrjuk. A piros színűbe beleszórjuk a tortadarát. 5-5 egyenlő részre osztjuk. A pirosakból gombocokat formálunk, a zöldeket ellapitgatjuk. A p...
Elkészítési idő: 30 perc--Hideg tejben elkeverjük a 2 csomag pudingport - ha jó sűrű félretesszük -felverjük a tejszínt majd a két krémet összekeverjük - belekeverjük a kókuszreszeléket +a vaníliás cuk...
Elkészítési idő: 30Egy datolyát és mazsolát (vagy áfonyát) vízbe áztatjuk, majd a vízzel együtt leturmixoljuk. Beletesszük a mogyivajat, kakaóport és zabot. Végül golyókat formázunk a masszából.
Elkészítési idő: 20