- 3 tojás
- 120 g cukormentes étcsokoládé
- 1 teáskanál negyedannyi édesítő
- 1 Bio narancs reszelt héja
- 200 ml habtejszín
◾️A csokoládét mikróban vagy vízgő felett felolvasztjuk.
◾️A tojásokat kettéválasztjuk.
◾️A sárgáját a cukorral és az olvasztott csokival simára keverjük, majd hozzáadjuk a narancs reszelt héját.
◾️A fehérjét habbá verjük.
◾️A tejszínt szintén kemény habbá verjük.
◾️A habbá vert tejszínt a csokis krémhez forgatjuk óvatosan.
◾️Hozzáadjuk a tojásfehérje habot is ügyelve, hogy ne törjük össze.
◾️Poharakba adagoljuk.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük.
Narancs szeletekkel, csokidarabokkal tálaljuk.
Elkészítjük az instant vaníliakrémet. --A krémport és a tejet összekeverjük, mixerrel felverjük, amikor krém állagú, félretesszük. -- Felverjük a tejszínhabot és a krémhez k...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA tejfölt keverd habosra a cukrokkal és add hozzá a citromok reszelt héját és kifacsart levét. A tejszínt verd fel kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele a citromos krémbe. Egy ü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot, kefirt, cukrot, vaníliacukrot, és a zselatint egy lábasba felmelegítem. Forralni nem szabad! LEHŰTJÜK és beletesszük a felvert tejszínhabot, amivel összekeverjük. A...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes