1 liter tej, 6 evőkanál liszt, 8 evőkanál cukor, 1 vaníliás cukor, 3 evőkanál kakaó
szárazon összekeverni.
A joghurtot, kefirt, cukrot, vaníliacukrot, és a zselatint egy lábasba felmelegítem. Forralni nem szabad! LEHŰTJÜK és beletesszük a felvert tejszínhabot, amivel összekeverjük. A...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KözepesA kekszet elkeverjük a cukorral, a kakaóval, és a szoba hőmérsékletű vajjal. A befőtt levét rummal ízesítjük, és annyit teszünk hozzá, hogy formázható legyen. Nedves kézzel golyó...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz--A krémhez a mascarponét egy tálba tesszük, simára keverjük, majd hozzámorzsoljuk a gesztenyemasszát, beletesszük a porcukrot, és az egészet kikeverjük. --A tejszínből habot verü...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA vajat, porcukrot, tejfölt és a vanilliás cukrot jól kikevertem. Utána hozzáadtam a citrom reszelt héját és levét. A túrót is hozzákevertem a vajas keverékhez és a zselatin fixet....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű