4 tojás
20 dkg. cukor
8 evők. viz
20 dkg. liszt
1 csomag sütőpor
Vanilia krém :
2 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg. vaj
20 dkg. porcukor
6 dl. tej
háztartási keksz a kirakáshoz
4 dl. Hulala
Eloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol
A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk
A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral elkevert lisztet,es mersekelt tuzon megsutjuk
Elkeszitjuk a kremet
Keves tejben csomomentesre kavarjuk a pudingport, a tobbi tejhez adjuk, es allando kavaras mellett surure fozzuk
Hagyjuk kihulni, utana hozzaadjuk a cukorral kihabositott vajhoz
Egy tepsit kirakunk keves tejben martott kekkszel es rasimitjuk a kremet
A kremre teszunk ujabb reteg tejben aztatott kekszet
Erre rasimitjuk a felvert Hulala-t
Erre jon egy ujabb reteg keksz
Az osszerakas utan hutobe tesszuk nehany orara...
A kekszet nem kell sokaig a tejben martani mert elazik... Tetejere lehet csokimazat tenni...
Keverd össze az összes hozzávalót egy tálban, majd hagyd állni 30 percen keresztül. Ha kihűlt és összeért a tészta, formázz golyókat belőle. Tedd a golyókat a hűtőbe, egy zárható...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGőz fölött összeolvasztjuk és simára keverjük a tejet,vajat,cukrot,kakaót.Mikor szép sima,hozzáöntjük a darabolt kekszhez és összekeverjük.Folpackba becsomagoljuk,formázzuk és hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg külön-külön a pudingokat (1 pudinghoz 4 dl tej és 40 g cukor). A tepsi aljára teszünk 1 sor kekszet. Ráöntjük a banán pudingot. A tetejére teszünk egy újabb sor kekszet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált kekszet és a diót egy tálba mérjük és hozzáadunk kb. 12 kdg sárgabarack lekvárt. Kézzel összegyúrjuk, majd fokozatosan adunk még hozzá lekvárt – annyit, amennyivel szépen...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű