30 dkg RAMA
fél kg gesztenye massza
fél kg darált keksz
30 dk kristálycukor
6 evőkanál rum vagy aroma
1.) Azalapanyagoktat összegyúrjuk, ha szükséges cseppnyi hideg tejet adhatunk hozzá.
2.) Rudacskákat formálunk és csokimázban megforgatjuk.
A csokimázhoz az étcsokoládét gőzfürdőben olvasztjuk meg, margarint adunk hozzá, jól elkeverjük és már használhatjuk is.
◾️A kekszet ledaráljuk egy késes aprítóban (aprító hiányában, egy sodrófa segítségével zúzzuk össze a kekszet). ◾️Hozzáadjuk a darált diót, a lekvárt és a narancshéjat. ▪️Ha ne...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHozzávalókat összegyúrjuk, majd lapokat sodrunk belőle. Krémhez a argarint és a cukrot összekeverjük, majd a lapokat megkenjük vele. Feltekerjük a tésztákat és szeleteljük. Kókus...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A pudinggal kezdünk. ▪️A tejben elkészítjük a pudingot (a tejből kb. 100 ml kiveszünk és elkeverjük benne a pudingport. ▪️A többi tejet felforrósítjuk, majd hozzáadjuk a pudi...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű◾️Az epret megmossuk és kiszedjük a csumáját. ◾️Turmixgéppel pürésítjük, majd egy szitán átszűrjük, hogy a magok ne legyenek benne. ◾️A lapzselatint hideg vízbe helyezzük, hogy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű