30 dkg RAMA
fél kg gesztenye massza
fél kg darált keksz
30 dk kristálycukor
6 evőkanál rum vagy aroma
1.) Azalapanyagoktat összegyúrjuk, ha szükséges cseppnyi hideg tejet adhatunk hozzá.
2.) Rudacskákat formálunk és csokimázban megforgatjuk.
A csokimázhoz az étcsokoládét gőzfürdőben olvasztjuk meg, margarint adunk hozzá, jól elkeverjük és már használhatjuk is.
◾️Daráljuk le a kekszet és a diót majd adjuk hozzá a baracklekvárt és a rum aromát. ▪️Ezután jól dolgozzuk össze. ◾️A masszából formázzunk golyókat. ▪️Ha túl száraznak érezzük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krémsajtot a darált keksszel, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a kávéval és a konyakkal összedolgozzuk. Kézzel gombócokat formálunk belőle és kakaóporban megforgatjuk. 1...
Elkészítési idő: 15-30 perc Nehézség: KönnyűA mandula és a csokibevonó kivételével az összetevőket összegyúrjuk, majd golyókat formálunk belőle. A csokibevonót a doboz leírásnak megfelelően 5 percig forrásban lévő vízben...
Elkészítési idő: 5-15 perc Nehézség: NehézA töltelékhez a vajat a porcukorral kézi mixerrel felhabosítjuk, hozzáadjuk a kekszet, a reszelt narancshéjat és pár gerezd apróra vágott, kifilézett narancsot. 2 ív sütőpapír köz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű