30 dkg RAMA
fél kg gesztenye massza
fél kg darált keksz
30 dk kristálycukor
6 evőkanál rum vagy aroma
1.) Azalapanyagoktat összegyúrjuk, ha szükséges cseppnyi hideg tejet adhatunk hozzá.
2.) Rudacskákat formálunk és csokimázban megforgatjuk.
A csokimázhoz az étcsokoládét gőzfürdőben olvasztjuk meg, margarint adunk hozzá, jól elkeverjük és már használhatjuk is.
---Egy babapiskóta alját (nem a cukrozott felét) megkenjük kevés mogyorókrémmel és összeragasztjuk egy másik babapiskótával. --A babapiskóta szendvicset belemártjuk a tejbe, majd...
Elkészítési idő: 30Először a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő: