- 4 evőkanál mustár
- 6 evőkanál méz
- 2 teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 nagy csipet őrölt szerecsendió
- 2 nagy csipet őrölt fehérbors
- 2 dl étolaj
- 1 kg hús
Az összes hozzávalót egy edénybe mérjük.
Botmixerrel összedolgozzuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá még mustárt vagy mézet.
Jól beleforgatjuk a húsokat.
Lezárjuk és egy éjszakára vagy legalább 3 órára hűtőbe tesszük. Grillsütőben megsütjük, és már fogyaszthatjuk is.
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, leitatjuk róla a nedvességet, majd bedörzsöljük a sóval. 2. A 4 ek vajat egy tálkában megolvasztjuk, elkeverjük benne a pirospaprikát, a rozmari...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet hosszában vágd vékonyabb szeletekre, ha szükséges, klopfold. 2. Sózd, borsozd, szórj rá Vegetát, majd kend meg a szeleteket krémsajttal (bármilyen ízesítésű j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsünk 6%-os só oldatot, vagyis 1 liter vízben oldjunk fel 6 dkg sót. Ebbe rakjuk bele a megmosott csontos, egész csirkemellet a bőrös felével felfelé. Sütés előtt legalább egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk, a héjukat majd kis kockákra vágjuk. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, sózzuk. A cukrot ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű