- 4 evőkanál mustár
- 6 evőkanál méz
- 2 teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 nagy csipet őrölt szerecsendió
- 2 nagy csipet őrölt fehérbors
- 2 dl étolaj
- 1 kg hús
Az összes hozzávalót egy edénybe mérjük.
Botmixerrel összedolgozzuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá még mustárt vagy mézet.
Jól beleforgatjuk a húsokat.
Lezárjuk és egy éjszakára vagy legalább 3 órára hűtőbe tesszük. Grillsütőben megsütjük, és már fogyaszthatjuk is.
A húst megmossuk,lecsepegtetjük a vizet. A mell filéket kinyitjuk egy kicsit megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk legalább egy órát pihentetjük. Egy evőkanál olajon megdinszteljük a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűE-Z olaj spray-el befújt serpenyőben süsd a hús egyik oldalát, majd megfordítás előtt, a sületlen felét fújd be E-Z olaj spray-vel és fordítsd meg a másik oldalát. Süsd aranybarnár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszzsírt felhevítjük, beletesszük a csirkekockákat és a zöldségeket. Megsózzuk, hozzáadjuk a lime leveleket, néhány percig kevergetve átpirítjuk. Lefedjük, puhára pároljuk. Tá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA páclevet elkészítjük, jénai tálba tesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a páclében, majd sütés közben is evőkanál segítségével újra és újra rálocsolunk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű