- 4 evőkanál mustár
- 6 evőkanál méz
- 2 teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 nagy csipet őrölt szerecsendió
- 2 nagy csipet őrölt fehérbors
- 2 dl étolaj
- 1 kg hús
Az összes hozzávalót egy edénybe mérjük.
Botmixerrel összedolgozzuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá még mustárt vagy mézet.
Jól beleforgatjuk a húsokat.
Lezárjuk és egy éjszakára vagy legalább 3 órára hűtőbe tesszük. Grillsütőben megsütjük és már fogyaszthatjuk is ??
1. Előkészítem az összes hozzávalót: a húst megmosom szeletelem, ha kell klopfolom, sózom borsozom. 2. A vöröshagymát és a gombát felszeletelem, a burgonyát karikára vágom....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, 2-3 darabra vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd félretesszük. A darabolt paradicsomot egy tálba tesszük, és egy villával összenyomko...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, és az olajon fehéredésig pirítjuk. 2. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük kevéske vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. 3. A nokedli...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst ujjnyi darabokra vágjuk. A kukoricapelyhet összetörjük. A lisztet, a tojásokat, az ásványvizet, a mustárt és a fűszereket összekeverjük. A húsokat először a tésztába mártjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű