500g csirkemell kockára vágva bőr és csont nélkülű
4 kis hagyma (vörös, lila, saláta... bármilyen)
1 nagy paradicsom
1 kaliforniai paprika (de igazából bármilyen paprika jó)
erős pista/chilli paprika por/szegedi paprika
só
kókusz zsír
200 ml mandula tej (válassz olyat ami hozzáadott cukormentes)
A zöldségeket vágd fel csíkokra (ha hagymavágás közben egy kis vizet tartasz a szádban akkor nem fogsz könnyezni) A csirkét kockákra.
Egy teflon serpenyőbe tegyél kb 1 lapos evőkanál kókuszolajat erre halmozd a hagymát. Süsd a hagymát, időnként kevergesd, amíg puha nem lesz. Ekkor húzd le a tűzről és add hozzá az erős paprikát, keverd össze, rakd vissza a tűzre, add hozzá az előzőleg feldarabolt kaliforniai paprikát, keverd össze, add hozzá a feldarabolt paradicsomot és alacsony-közepes lángon főzd az egészet fedő alatt puhára, ez kb 20 perc. Ez idő alatt a csirkét enyhén sózd meg, egy teflonban süsd át mind a két felét a csirkedaraboknak, míg enyhén aranyszínű nem lesz. Ha a zöldségek már megpuhultak, add hozzá a csirkét és együtt főzd az egészet kb 10 percig hogy a csirke még puhuljon. Add hozzá a mandulatejet és magas lángon forrald össze és főzd még egy 10 percig fedő nélkül. A végeredmény egy szaftos, ízletes csirkeragu amit tálalhatsz barna rizzsel, kuszkusszal, akár teljes kiőrlésű kenyer darabokra halmozva zsírszegény görög joghurttal (tejföl helyett) a tetején.
http://www.crystalmakeupstudio.com/search/label/Fitness
A combokat jól befűszerezzük , és egy kiolajozott tűzálló üvegedénybe tesszük , kicsit meglocsoljuk olajjal ,és felöntjük kb 1 dl vízzel . Alufóliával lefedve 170 fokon kb 1 órát s...
Elkészítési idő: kb 2óra Nehézség: KözepesKeverjünk simára 4 tk ketchupot 4 tk olívaolajjal. Forgassunk bele 8 db csirkeszárnyat, sózzuk meg őket, majd rendezzük el sütőtálcán. Süssük 200 fokon 25 percig, azután fordítsuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét ujjnyi vastag csíkokra vágjuk és meghintjük sóval. A szalonna szeleteket keresztben félbe vágjuk. Minden darab csirkét betekerünk egy fél szalonnába. Egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A combokat alaposan megmossuk és megtisztítjuk. A hagymákat meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd kevés olajban megpároljuk. Belerakjuk a combokat, sózzuk, borsozzuk, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű