- 3 csomag Gullon cukormentes "Oreo" keksz
- 4 kanál olvasztott Rama
A krém hozzávalói:
- 250 g mascarpone
- 6 kanál por édesítő
- 1 teáskanál vanília aroma
- 300 ml habtejszín (ha cukormenteset használunk ízlés szerint édesítsük)
◾️2 csomag kekszet összetörünk.
◾️Hozzáadjuk a margarint és egy tortaformába simítjuk.
◾️A mascarponét, az édesítőt és az aromát krémesre keverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a mascarponéhoz adjuk.
◾️Kb. 4 darab kekszet összetörünk és azt is a krémhez adjuk.
◾️A formában lévő alapra kanalazzuk és elsimítjuk.
A tetejére díszítésként kekszet tehetünk és én még csokiöntettel is felturbóztam.
A tésztát összegyúr, 30 percre hűtőbe tesz. Közben a tölteléket összekever géppel. A cseresznyét a végén beleforgat. Kisebb tortaformát kivajaz, vékony tésztát belenyújt, legyen e...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: NehézKrém A 14 tojás sárgájához hozzáadod a 42 dkg kris.cukrot és gôz fôlôtt mixerrel kevered,elôszôr kis fokozaton és utánna a gyorsabb fokozattal.Amikor látod,hogy szép suru/ kb 5-6...
Elkészítési idő: min 3 óra Nehézség: Közepes3 tojásból készítettem piskótát. Krém:házikrémes alapot kevertem ki 8dl tejjel. Ezt kentem a piskótára,majd 5dl Meggle cukrászhabot vertem fel a krém tetejére. A torta tetejére...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 tojásos kakaós piskóta- Farkas Vilmos receptje alapján A krémet elkészítjük,ha kihűlt a piskóta töltjük A krémbe eperszemeket keverünk lazán Majd a külsejét díszítjük A tetej...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes