- 3 csomag Gullon cukormentes "Oreo" keksz
- 4 kanál olvasztott Rama
A krém hozzávalói:
- 250 g mascarpone
- 6 kanál por édesítő
- 1 teáskanál vanília aroma
- 300 ml habtejszín (ha cukormenteset használunk ízlés szerint édesítsük)
◾️2 csomag kekszet összetörünk.
◾️Hozzáadjuk a margarint és egy tortaformába simítjuk.
◾️A mascarponét, az édesítőt és az aromát krémesre keverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a mascarponéhoz adjuk.
◾️Kb. 4 darab kekszet összetörünk és azt is a krémhez adjuk.
◾️A formában lévő alapra kanalazzuk és elsimítjuk.
A tetejére díszítésként kekszet tehetünk és én még csokiöntettel is felturbóztam.
A hozzávalókat jól kikeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat szét választom a fehérét elkezdem kihabosítani és közben hozzá adagolom a 180 gramm cukrot. A sárgáját külön felverem egy tálban míg habos nem lesz ezt is géppel. A fehér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyés szelet tésztájához keverőtálba tesszük a porcukrot, majd hozzáadjuk az egész tojásokat. Robotgéppel jó habosra keverjük, hogy legalább háromszoros mennyiséget kapjunk....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tej 90%-át a cukorral feltesszük melegedni. A maradék 10%-ban elkeverjük a pudingport. Ahogy a tejben a cukor elolvadt és már meleg, beleöntjük a pudingos alapot és a citromok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű