- kb. 500 g csirkemell
- só
- bors
- bazsalikom
- oregánó
- kb. 4 közepes paradicsom
- 250 g mozzarella sajt
◾️A húst felszeleteljük, majd sózzuk és borsozzuk.
◾️Vékonyan kiolajozott tepsibe vagy sütőedénybe tesszük.
◾️Megszórjuk bazsalikommal, oregánóval ízlés szerint.
◾️A sajtot szeletekre vágjuk és elosztjuk a húsok tetején.
◾️A paradicsomot is szeleteljük és mehet a sajt tetejére.
◾️180°-ra előmelegített sütőben, fóliával lefedve kb. 40 percet pároljuk.
◾️Ezután levesszük a fóliát és még 8 percet hagyjuk a sütőben, hogy a sajt picit megpiruljon.
Párolt rizzsel tálaljuk.
A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. A krumplit és a fokhagymagerezdeket uborkagyaluval vékonyan felszeleteljük, kerámiatálba terítjük. A hámozatlan cukkinikat kisebb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket megsózzuk. A töltelékhez valókat összekeverjük. A tölteléket a hús szélére helyezzük, és feltekerjük. Bepanírozzuk, forró olajban pirosra sütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A húst felkockázzuk. 2. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. 3. Beleforgatjuk a húst. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű