- kb. 500 g csirkemell
- só
- bors
- bazsalikom
- oregánó
- kb. 4 közepes paradicsom
- 250 g mozzarella sajt
◾️A húst felszeleteljük, majd sózzuk és borsozzuk.
◾️Vékonyan kiolajozott tepsibe vagy sütőedénybe tesszük.
◾️Megszórjuk bazsalikommal, oregánóval ízlés szerint.
◾️A sajtot szeletekre vágjuk és elosztjuk a húsok tetején.
◾️A paradicsomot is szeleteljük és mehet a sajt tetejére.
◾️180°-ra előmelegített sütőben, fóliával lefedve kb. 40 percet pároljuk.
◾️Ezután levesszük a fóliát és még 8 percet hagyjuk a sütőben, hogy a sajt picit megpiruljon.
Párolt rizzsel tálaljuk.
A csirkemellet hosszanti irányban 1 cm-es csíkokra vágjuk. A csíkokat lapjára fektetjük, a vastagabb végétől 0,5 cm-re kettévágjuk, és széthajtjuk. Így egy kb. 20 cm-es csíkot kapu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sózott borba áztasd be az őszibarackot legalább fél órára. A csirkemellet klopfold ki, majd tedd rá az őszibarackot, és szórj a közepére reszelt sajtot. A húst hajtsd össze kis b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamell filét csigavonalban fel vágjuk,hogy egy szép lapot kapjunk.A t töltelékbe valót nagyon apróra fel vagdaljuk és a vajjal jól össze dolgozzuk.A pulyka mellet megtöltjük...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA tésztához: A tésztát a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük. Közben a cukkinit és a répát megmossuk, zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk és néhány perc alatt serpenyőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű