1 nagy csirkemell
1 paradicsom
3 burgonya
1 hagyma
100 g reszelt sajt
2 evőkanál majonéz
só
bors
A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba.
A burgonyát hámozd meg és a kis reszelőn reszeld le, szórd rá a húsra.
A felkarikázott paradicsomot tedd a tetejére.
A hagymát szeleteld fel és tedd a húsra.
A tetejét kend meg a majonézzel.
A reszelt sajtot szórd rá és 180 fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd meg.
--A csirkecombokat sózzuk meg -. Az olajat keverjük össze a mustárral és a borssal, majd jó alaposan kenjük meg vele a húst. - Érdemes egy kicsit várni vele sütés előtt, hogy jól...
Elkészítési idő: 50 Nehézség: KözepesA tepsibe lerakunk egy sor vékonyra szelt bacon. Erre kerül a vékony karikára vágott burgonya. Rá a szerecsendiós-borsos-fokhagymás tejszínben pácolt combok, majd újra szalonna, vé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg, kockázd fel, sózd be, és egy tálban tedd félre. A brokkolit szedd rózsáira, majd enyhén sós vízben főzd félpuhára. Amíg a brokkoli fő, egy serpenyőben vékony...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA szokásos módon elkészítjük a fasírt masszát. A darált húshoz adjuk a vízbe vagy tejbe kissé megáztatott, és jól kinyomkodott zsemléket. Az apróra vágott vöröshagymát megdinszt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű