1 nagy csirkemell
1 paradicsom
3 burgonya
1 hagyma
100 g reszelt sajt
2 evőkanál majonéz
só
bors
A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba.
A burgonyát hámozd meg és a kis reszelőn reszeld le, szórd rá a húsra.
A felkarikázott paradicsomot tedd a tetejére.
A hagymát szeleteld fel és tedd a húsra.
A tetejét kend meg a majonézzel.
A reszelt sajtot szórd rá és 180 fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süsd meg.
A zsír kivételével minden hozzávalót alaposan eldolgozunk egy tálban, és lehetőleg egy éjszakára, de legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük lefedve. Egy nagyobb serpenyőben felmelegí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megmossuk, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd megfűszerezzük. 2. Egyesével beletekerjük a szalonnába, összetűzzük, majd közepes lángon pirosra sütjük. 3. Szalma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combokat sózzuk, borsozzuk, piros arannyal és olajjal megkenjük. 2. Mérsékelt sütőben letakarva sütjük. 3. Resztelt krumplival, kovászos uborkával tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz